hemoroidli bir eşcinsel olmak

  • Arkadaşlar pasif geyim.HPVliyim maalesef ve intiharın eşiğindeyim.Benim gibi bunu yaşayan varsa lütfen cevaplayabilir mi? 😔

  • Hey, HPV den dolayı mı intiharın eşiğindesin yoksa başka sebepler var mı ?

    Uzun süreli bir ilişkin olduğunda partnerinden HPV aşısı yaptırmasını isteyebilirsin.

    Yani HPV kaptım artık her şey bitti diye bir şey yok. Kaldı ki HİV pozitif bireyler bile tedavilerle yoluna devam ediyor. Artık tedavilerin olduğu bir çağdayız.

  • Hpvden dolayı intiharın eşiğindeyim.Cinsel hayatım bitti.Pasif olmam imkansız sanırım artık.Üstelik penisimde bile ortaya çıktı.Hiçbir şekilde iyi olacağımı sanmıyorum.Uzun süreli ilişkiyi geçtim tek gecelik bile bir şey olmayacak artık.İntihar tek çarem.

  • bu kadar karamsar olma bence bu konuda pek bi bilgim yok ama tek bildiğim umutsuz davranmamaman gerektiği daha taşıyacak çok şeyin var bu sebepten ötürü bu yaşayacağım güzel şeylere engel olmamalisin

  • Yıllarca psikolojim normal değildi.Tam düzelmeye başlamıştı ki başıma bu geldi.Artık dayanamıyorum.

  • HPV nin hangi tipini taşıdığın bilgisi var mı? tiplerine göre çok farklı ilerlemeler gösterebilir çünkü iyi veya kötü

    ama bulaşının bu kadar kolay gerçekleşebildiği bir hastalığın seni hayatının anlamsız olduğunu düşündürmesine izin verme.


    Cinsel yaşamı sona ermiş tek insan sen değilsin, kazalar geçiren, başka başka yollarla önü kesilen binlerce insan var, bu süreci araştırma yapıp kitap okuyarak geçirmeni tavsiye ediyorum, çıkış noktan yok gibi gözükebilir ama tutunman gerek.


    evet şuan HPV nin tedavisi yok ama bu önümüzdeki yıllarda olmayacağı anlamına gelmiyor, 90 lı yıllarda HİV pozitif olduğunu öğrendikten sonra intihar eden umutsuzluğa kapılan belki de binlerce gey erkek hayata tutunsalar HİV için etkili ilaçların geliştirildiğine tanıklık edeceklerdi.


    o yüzden tavsiyem sabırla beklemen. hayatın seksten ibaret değil, birlikte olduğun veya olabileceğin insanlardan ibaret değil. Bu hayat yalnızken de güzel. çok güzel hem de.

  • Hpvnin hangi tipi olduğunu bilmiyorum.Tedavi oldum 3 ay önce ama daha da kötü hâle geldim.Üstelik cinsel ilişkim de sadece üç kere oldu.Yani cinsel hayatım olmadan nasıl mutlu olabilirim ki? Bugüne kadar hep yalnızdım zaten.Bundan sonra da buna mahkûmum.Böyle bi hayatı yaşayamam.Benim için çok ağır.

  • her şey cinsellik değil hayatında bu kadar anlam yukledigin başka şeyler yok mu sevdigin biri hayalin vs. onlara tutunmaya calis guclu ol pes etme pes edersen hep kaybedersin

  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 37 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!