Posts by Nyx
-
-
"Aldatan sever mi?" diye sorulmalı...
Bencede...
-
Bir kızla duygusal ilişkim mi? Aslında bu anılarımı forumdaki başka konuya kısa olarak anlatmıştım. Neyse başlıyorum
O zamanlar ilk başta tomboy olan sonra trans erkek adım atan bir çocuğa karşı bir şeyler hissettiğimi bahsetmiştim forumdaki o konuya. Lisenin 2 yılında internetten bir kızla tanıştım. İlk sohbetimiz o siteden başlamıştı. Nelerden hoşlandığımızı, neleri sevdiğimizi veya sevmediğimizi birbirimizi bahsediyorduk. Bu bir kızla ilk kez flört edişimdi. Ona karşı ne hissettiğimi tam olarak bilmiyordum. İlk şiir duyuşum, ilk gitar çalarak bana şarkı söylemesini hiç unutamıyorum. Dedim ya ona karşı ne hissettiğimi tam olarak bilmiyordum. O zaman başladı. Bir ilişkiye berbat etmem. 1 buçuk yıl sonra her şey güzelken benim bir sözümle ve davranışlarımla her şey daha kötü olmaya başladı. İçki içmeyi abartmaya başladı. Benim yüzünden. Zamanla anladım benim için olan değerini. Belki o hisler suçluluktan bilmiyorum ama sevgilisi öğrendiğimde o acıyı en derinden hissettim. Siz, siz olun. Lütfen sevdiğinizi kaybetmeden önce onun değerini bilin. Kaybettikten sonra anlamak en berbat hissiyatıdır.
-
Elinizden geldiğince onunla konuşmaya çalışın konuşmuyorsa "Böyle olmaz. Konuşmamız lazım." deyip zorlayın. Yine konuşmazsa konuşmayı ertelerse biraz konuşmayın onla biraz soğukluk girsin. Belki sizi uzaklaştırır birbirinizden ama siz gerçekten seviyorsa bu konu hakkında sizinle konuşur. Fark eder onunla konuşma çabanızı. Bu sefer o çabalamaya başlar. Biraz naz yapın. Sonra azar azar konuşmaya başlayın. Konu bugün arasında uzun zaman olmuş. Belki çözmüşsündür sorunu. Bilmiyorum ama eğer siteye girdiğiniz zaman yorumu okuyun lütfen.
-
Çok güzel düşünülmüş:)
Katılıyorum Münhasir.
-
Artık ev ihtiyacı olanlar başvurabilir. Güvenilir site olur ilerde inşallah.
Hayırlı ve uğurlu olsun
🧿🧿
-
"Eğer iki kırılmış insan birbiriyle karşılaşırsa ve birbirinden asla vazgeçmemişlerse birbirleri için doğru kişi olabilirler. Ne kadar zengin veya fakir olursak olalım, herkes mutlu olmak ister.
Ama kimileri için, mutluluğu elde etmek o kadar kolay değildir. Bu evde olduğu gibi... Uzun süre piyano sesi gelmiyordu. Teknoloji hayatımızı kolaylaştırabilir ama aşkı değil. Dünya hızlı döndüğünde, birbirimizi görmek daha kolay ama bağlı hissetmek zordur. Deneme yanılma sürecinden geçmek için cesarete ihtiyacımız var. Hayal kırıklığına uğrama cesaretine sahip olmalıyız çünkü güven birkaç gün içinde oluşturulamaz. Tıpkı bizim gibi..."
Bad Romeo dizisinden alıntı.
Deneme yanılma sürecinden geçmekten korkmayın. Hayal kırıklığına uğrayacağınızı ve incineceğinizi bilseniz de cesaret etmelisiniz. Kendin kalbinizi kapatmayın. Sevmeye devam edin. O andan önceki ilişkiniz iyi gitmemişte olabilir ama yine sevmeyi deneyin. Şüphe başlayan bir ilişki hiç bir zaman iyi bitmez. Çevremizde görüyoruzdur. Onun için sevdiğiniz kişiyle hemen oluşmazsa bile güven oluşturun birbirinize.
Sevilmek güzel his olsa da en güzel olansa sevmektir. Sahip olduğun bütün sevgini o kişiye ya da sahiplendiğin canlıya vermektir. İçinizde sevgi her zaman sizinle olsun.
-
Bu biraz garip bir soru, yani birinden hoşlanıyorken bir durup yönelimini sormaz ki insan. Zaten duygularını icinde yasayan bir sürü kisi var, sana açılması düşük bir ihtimal
Çok mantıklı la. 🤣😎 Abi çok iyi ya.
-
Red, White, Royal Blue en sevdiğim BL sektöründen film çok severim. Keşke kitabını alabilseydim. Danimarkalı Kız. İlk izlediğim trans filmiydi. Kitabı da var bende.
-
En sevdiğim şarkısı ⬇️
-
-
-
-
-
Yalnız hissetme Şahsınamunhasir.
-
Nakaratın bir kısmı Türkçe biliyor musunuz?
-
-
-
Oldum açıkladim dostluğumuzu gerçi böyle bi sebeple biten dostluğa dost sandığım denir. Yani benimle olmak zorunda değildi ama bu kadar kaba ve vicdansızca çıkarmamaliydi hayatından
Onunda kendi ayıbı. Sen sahip olduğun sevgiyi ona vermişsin. Sevgini kabul etmese bile en azından en güzel şekilde açıklayıp hayatından çıkarabilirdi. Böyle yapanlardan hiç hoşlanmıyorum.
-
Dünyada o kadar gay varken gidip heteroseksüel birine aşık olmakda ne bilim...
🤣🤣 O da ayrı bir doğruluğu var. Ne deyim kaptan. 🤣🤣