Posts by Day and night

Tekrar var olsam kesinlikle kendim olmak istemezdim, eğer bu aklım olacaksa kadın olmak isterdim acısını çok çektim, 20 yaşlarımda spor revaşta yakışıklı olmasamda sağlam Bi kalıp ama tavırlarım hiç uymuyordu işte kalıbıma, yaa kız arkadaşım yanımda geziyoruz farkedenler laf sokuyor, ya bulaşma bana ben dengesizim bir anda içimden yaratık çıkıyor herkez neye uğradığını şaşırıyor, e sonra kız ben seni böyle tanımadım ama diyip gidiyor, vs vs o kadar saçma şeyler yaşadığımı hatırlıyorum ki, kesinlikle asla ben ben olmak istemezdim

bir zamanlar anlatması çok uzun olan bazı malum durumlardan dolayı kendimi sorguladığım çok zaman oldu genel anlamda da psikolojik baskıdan sanırım minicik kaldım :)

onlardan en çok takıldığım boyum çok kısa yaşıma göre aşırı çocuksuyum diye hiç bir anlamda ciddiye alınmıyordum o yüzden uzun boylu ve daha olgun görünmek istediğim bir zaman oldu hatta sırf yaşlı görünebilmek için sigara içtiğim zamanlar vardı o nasıl mantıksa :) ama sonra bu psikolojik çevresel baskılanmanın da mına koyunca aştım o durumu :D

şimdi ben yine ben olmak isterdim. 147 boyunda (ki diyetisyene gidene kadar kendimi 153 sanıyordum) 39 kilo 31 yaşında olmama rağmen karantina zamanı kimlik kartım yanımda yok diye 18 yaşından küçük sanıp 3-4 kez marketten kovulan ben olmak isterdim adshfgads

bilmiyorum yada yaşım ilerledikçe vampir ısırmış gibi hala aynı görünüyor olmak hoşuma gitmeye başlamış da olabilir. Onun dışında fiziki hiç bir özelliğimi değiştirmek istemezdim.

Haa bir tek saçlarıma bir el attırabilirdim. Mıkı saçı ne kıvırcık ne düz ne dalgalı ne kalın telli ne ince telli kendi kafasına göre dikine gidiyo deli mi ne :D hayır uzatsam aslan yelesi gibi zaten kısa boyluyum kaptan mağara adamı gibi saçlarımın esiri olmuş hissediyorum orta halli bıraksam adam gibi toplanmıyor her yansan fıttık fıttık saç fırlıyor ki arada simetri takıntısı gelen biriyim kısa tutsam ona bir bahane bulamadım :D ama saçımı hep uzatmak isteyip hiç uzatamıyor olmak biraz sinir bozucu

Saçlarına bu kadar takık olma ya artık internet üzerinden çeşit çeşit peruk alabiliyorsun, al bitane dene bakalım kendini nasıl göreceksin ne var bunda 😉,önemli olan ben yine ben olmak isterdim dedin ya işte ben cevabımı aldım teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar tekrar tekrar sorular soruyorum, kendi sorunlarımı sizlerin basit cevapları ile aslında nitekim üstesinden geliyorum, bir kelime bile yazan herkese teşekkür ediyorum ,

Şimdi bir düşünün size tekrar bir yeni bir yaşam sunuyorlar ve tüm oluşum seçimini size bırakıyorlar, bak Bi kendine, bak Bi kendine gerçekten nasıl tekrar gelmek isterdin, kadınsı erkek yerine kadın olmakmı, erkeksi Bir kadın yerine kadın olmakmı, veya standart bir hetero olmakmı daha zayıf daha uzun daha kısa daha güzel daha çirkin olmakmı isterdin, kendinde olmamasını istediğin ne olurdu...

Fly project good bye, ağırlıklı favorilerimden klibi çok etkileyici bence

Ira wolf e bayıldım hele kapak fotoğrafı beni benden aldı bende Bi kamperest im resimdekinin Bi üst modeli kampervanım var 😉

1. Wicked game (infinity videohup) bir şarkıda insana tüm duyguları yaşatıyorlar bir an ağlamaklı oluyor nakaratta kopuyorsun,

2.tabiki Lo air day and night, nakaratta saksafon girdiği anda her şey değişiyor

3.sasha primitive love me aralıksız Dan's etmelik müzik, bu arada yaşım olsada break dansta hala pek iyiyim 😉

Ben aslında pek umursamıyorum

Beni istemeyen insanları ben de istemeyerek işin içinden çıkıyorum.

Yani sen istenmediğinde gidebiliyorsun, kendin ile barışık kimliğini oturtmuş bir bireysin, ben ne yapabilirim ben kendimi istemiyorum 🤔. İstemediğim içinde biraz hunharca bedenimi kullanıyorum ama oda bana etkiye tepki yasasına uyup daha dayanıklı halde cevap veriyor, yaşamayı seviyorum onunla hiç bir problemim yok, ama yok işte kendimi kabullenmeyi bir türlü çözemiyorum, senelerdir çok iyi bastırmıştım içimi alıştım diyordum ama ne oldu ile son 1 senedir artık içim doldu da doldu tek çıkar yol konuşmayı paylaşmayı düşündüm ve şu an bunları yazıyorum

Son bir kaç senedir anladığım tek şey biyolojik bedenimin aslında bir makine olduğu ve bu makineyi kullanan ben'im aslında beyinden ibaret olduğu, bedenimi sevsemde cinsiyetimi sevemedim buda aşılamaz zorluklara sokuyor insanı, bir türlü işin içinden çıkamıyorum, çok kuvvetli bedene sahibim, yakışıklı biride değilim zaten ihtiyacımda yok, acıya aşırı dayanıklıyım, yani bu beden bu beyine hiç uymuyor bir yerde hata var ama bulunamıyor, buda beni kemiriyor da kemiriyor

Erkek olarak dünyaya gelen bir çocuk düşünün, büyümeye başlıyor, mahallede maç yapmak yerine kızlarla ip atlayan, arabalar ile oynamak yerine çiçek elbise vs resimleri çizen. Düşününki henüz 5 yaşlarında annesi tişörtünün içine bakarken yakalandığında 'ne yapıyorsun oğlum' sorusuna, anne benim göğüslerim ne zaman çıkacak diyen, henüz 10 lu yaşlarında erkek güzeli diye çağrılan, ailesinden hep biz seni kız bekledik ama erkek oldun nidaları arasında büyüyen, cinsiyet önemini anlamadan kızlar gibi davranan bir erkek ve yaşı aldıkça başına gelen sözlü ve cinsi taciz olayları ileberbat bir gençliğe sürüklenirken, birden kafasında yanan bir ampül sayesinde hayatında değişiklik yapma kararı alan henüz 15 imde spora başlayıp uzman olan ama utancından o minder taytını giymediği için hiç müsabaka görmeyen, gördüğü tacizlerden dolayı erkeklere büyük tepkili yaklaşan, 17 sinden sonra aklı erdiği için artık erkeklerden kaba kuvvet ile öcünü almaya başlayan, bazen hastanelik ettiği biri için sabaha kadar karakollarda sürünen, bazen bıçaklandığı için sabaha kadar hastanelerde sürünen bir genç düşünün, zamanla içindeki o kız çocuğu kadınlara hayranlık ile bakması ve aşık olmasını sağlayan bir genç, hayranlığından dolayı zaman zaman bir kız olma duygusuna kapılıp ergenliğini mahveden bir genç düşünün, gecelerce kendisini yaratana beni neden çirkin bir erkek olarak yaratmadı diye sitem edip ağlayan bir genç, 20 sinde askerde aman kimse anlamasın bulaşmasın diye alt tertiplerine eziyet eden bir genç düşünün, kavga gürültü hiç eksik değilken bir bayanla konuşurken eli ayağı boşalan bir delikanlı, sonunda ne oldu dersiniz 20/35 yaş arası, kırık çene, 6 tane derin bıçak yarası, yüzde 3 tane kesik izi, kırık el kırık ayak, kırık köprücük kemiği vs, ve sonunda spor ve kadın düşkünü kendinden bile nefret ederek hayatını sürdüren güzel bir kadın hayali ile bir çok sefer gözlerini yumup başını yastığa koyan çirkin, hem içsel hem bedenen kendi kendine eziyet etmiş çirkin bir yetişkin (erkek) , işte bu kişi benim arkadaşlar kadınlara hayranlıkla bakan eşinin saçının teli için dünyayı ateşe verecek kadar cüretkar hemcinsimden uzak kaldıkça huzur bulan kişi benim, bazen oturup düşünüyorum nerede yanlış var veya neyi yanlış yaptımda standart bir hetero olamadım, hayatımda 2. kez bunları anlatıyorum size tek önerim kendinizi saklamayın olacaktır, sanırım sonuçları hiç hoş olmuyor, okuyan her kese teşekkür ediyorum. Kendime bile tam olarak itiraf edemesemde bende içinizden biriyim, korkunç görümsemde içim bir pamuk bulutu işte. Ama şu anki aklım ile gençliğimi yaşıyor olsaydım belki hayatta şu an olduğu kadar başarılı teknik bir kişi olamazdım ama olmak istediğim gibi olur huzurlu olurdum diye düşünüyorum, hala aşamadım bu içimdeki ince çizgiyi, öyle boylu boyunca önümde duruyor ama diğer tarafa geçersem neler olacak hiç kestiremiyorum... Ayrıca artık yüzüme küfür edene bile sende haklısın diyip o ortamdan uzaklaşıyorum artık, kendimden korktuğum deliler gibi aşık olduğum bir kızım var çünkü,

Lut kavminde anlattığının eşcinselle (Duygulu) değilde hemcinsle(DUYGUSUZ) olduğunu şöyle kanıtlarım eğer bizi var eden (sence tanrı, bence yaradan) sadece 2 cinsiyet yaratsaydı az sayıda bile olsa interseks diye bir cinsiyet var olmazdı, cinsiyet bedenle değil ruhla ve duygu ile ilgilidir, bedenimiz bir robot, ruhumuz pil, duygumuz ise elektron dur, elektron biter ama biz pil bitti deriz aslında pile bak pil aldığın gibi aynı hacimle orada duruyor ama artık robota güç vermiyor, çünkü duygu yok...

Yani kısaca İslam eşcinseli kabul etmiyor bakın Lut kavmi diyip kaçanlardan olmamalıyız hangi dinden olsanda senin bedeninde müthiş bir parça var kafanın içinde sırlarla dolu, onu kullanmakta bedava o zaman hepberaber kullanmamız lazım, anlamamız için üstten okuyup geçmek yetmiyor bulabildiğim tüm bilgileri topla ve ortalamasını al işte o zaman diyorsunki hee, aslında direk bunu dememiş

Yani Lut kavmi denilen kavim cinsiyet farketmeksizin tuttuğunu götürdüğü, yediğini istifra edip bir daha yediği, yaşlı ve çocuk bakmadığı ve bunları kendi gelenekleri gördükleri için lanetliler, ama bu sadece o zamanda olan işte, diyorum ya o halde yakın tarihe bakalım Lut kavmi by yüzden helak edildi, onlarca doğal afetten olan toplu ölümler bunların hangisini yaptılar, bilinen hiç biri, ama hepsinin içinde eşcinsel vardı, çocuk gelin vardı, anasından yaşlı kadına para verip üstüne çıkan vardı peki yine bunlarmı sebeptir hiç sanmıyorum anlamak çok zor tüm bu olanları

Bak ne diyorsun sevgilim diyorsun, ona karşı beslediğin duygu senin kimliğini duygularını ortaya koyuyor, ama bunun dışında bilinçli bir insansın değilmi, hadi diyenle hatta hadi demeden bile yanından geçerken geç şuraya diyen biri ile ilişki kuracak kadar yüksek fantazi ye sahip birimisin, hiç sanmıyorum çünki duyguların seni yönetiyor seviyorsun, sevdiğin için onu arzuluyorsun, işte onlar bu safhada olanlardı, ve hatta hepside değildi ama kurunun yanında yaş ta yandı,

Şimdi diyeceksin ki ama şehvetle yaklaşıyor diye üstüne basa basa söylemiş, e yaklaşan tabiki şehvetli çadır kurulu, diğer lavuğa bakıyor alkolden yerde topraktan çıkmış solucan gibi kıvranıyor 😂😂😂 e olanlar olmuş daha tartışmaya gerek yok adam kararlı 😂😂 işte bu fantezi için olan kısım, ne + olanın nede - olanın duygusal bir işlevi yok zevk fantezi için yaptıklarından dolayı lanetliler, ama diğer yandan duygulara çok fazla önem var işte..

Her şeyin yazılmış olduğuna inanmamız gerekiyorsa kitapta Muhammedin 600 kafa aldığı yazmıyor aha yine çeliştik 😂bak demek istediğim tamda bu işte ayette hemcinslerin ilişkisine lanet ediyor, yani ortada duygusuzca deyimi yerinde ise fantezi uğruna yapılan, zaten İslam'a bakınca bu söylemekten nefret etsemde çocukla yapıldığı taktirdede aynı düzeyde karşı cinslede (istemediği takdirde) keza yaşlı deyimi yerinden elden ayaktan düşmüş hasta yada yatalak kimse ile de tam olarak bunların hepsi İslamda yasaklıdır, ben hayatımda kaç tane eşcinsel tanıdıysam hiç biri duygusuzca fantezi için bir ilişki kurmadı , anlatılan o kadar büyük yanılgalara sebepki bitmez bu konu

Komik ve son bir hikayemide paylaşayım sırf bilinçsizliğin ne derece ileride olduğunu anla bir kız arkadaşım birde erkek arkadaşım dedim size bu akşam işte falanca kamping te mangal yapıcam alkol sınırsız şarap viski benden, tabi bayıldılar ben mangalı yaptım etmer o h mis ama içkiye devam, tam etlere el attılar ama domuz eti tadına bakın beğenmezsen iz kasaptan et alın gelin dedim 2 sini de surat değişti ilk 10 dk el sürmediler ama ben löp löp gömüyorum, ee dedim ne oldu size domuz eti yemeyin dediler, ama İslam kıtlık zamanı ölmemek için domuz etine doymayacak kadar izin veriyor, ama öleceği son bile susuzluktan alköl içme öl diyor, ama siz öğlenden beri şişe sokacak çöp arıyorsunuz, tabi bunun üzerine hepsi yedi ama dana etiydi 😂

Hadi Lut kavmi o dedikleri kelime üzerine helak edildi ise 99 depremini canlı yaşadım enkazlarda ceset aradım küçük olduğum için enkaz deliklerine bizi soktular kimse yaşıyorum diye, şimdi dersinki bunu niye anlattın sadece 99 depreminde bir Lut kavminin katı katı Müslüman öldü, peki şimdi bir kitap inse ne yazardı sence, bu dinde eşcinseller istemeyenler hep Lut kavmini öne sürüyor çünkü ellerinde başka hiç bir şey yok ama hiç bir şey yakın tarihe bakalım o halde.........