Posts by Day and night

rap pop trap (yabancı/türkçe) kulağıma hoş gelen ne varsa hepsini dinliyorum. :)

Ben müzik konusunda çok seçiciyim, oto ses sistemleri ile uğraştığım için duymak istediğim akustik biraz farklı, misal YouTube ' infinity videohup' mükemmel cover yapıyorlar, yada o günkü ruh halime göre hard Rock yaz 1 saatlik solo patlaması yaşarsın (kafan kaldırırsa), yada nebilim görselde önem veriyorsan fraules girl (elena yatkina), yada rnb asıl önceliğim '6ix9ine, nicki Minaj' fefe' bu adamın aykırı tipine bayılıyorum (adama değil 😂), yani müzik çalarken kemiklerimi titretecek güce sahip olmalı yoksa hiç çalmasın 💪😈🤘

zeynep casalini - duvar beni çok etkilemişti özellikle o sözlerin bana söylendiğini düşününce :) benimle bir daha asla aynı yolda yürümezmiş, benimle yürüyene yolda tuzaklarım varmış, bana çarpa çarpa nasır tutup ağlaya ağlaya yosun tutarmış. Bir söz söylemek için ölmek mi gerekirmiş cesaret edip elimi taşın altına sokacakmışım peeh. Neyse her dinlediğimde kırdığım kalpleri düşünüp kendime kızmamı ve duygusuz kalbimi sorgulamamı sağlar.

MOĞOLLAR şarkının ilk kısmında şunu söylüyor, yolun ortasında henüz 16sında, vuruyorlar oysa birşey yapmalı, diğer nakaratta sonrada, yolun ortasında henüz 16sında , insan insanım diyorsa bişey yapmalı, işte ben hep 16 yaşındadi çocuk oluyorum bu şarkıda, ve hep diyorum ki göre göre neden kimse birşey yapmıyor yada yapmadı, aslında bu şarkı beni bölüp parçalıyor, şimdi o kadar çok insanlara yardım etmek el uzatmak istiyorum ki anlatamam

Her kişinin bünyesi farklı ve teknoloji değiştikçe malum ameliyatlarda değişiyor, ama benim bunları dinlediğim doktorlarda sonuçta kendisi geçirmiyor bu ameliyatı, ameliyat olan kişilerin gözlemleri, ayrıca kadın olmak benim açımdanda süslenmek seksi görünmek, bak beni yanlış anlama ben aşırı kadın düşkünü biriyim ama kadın olmak için dünyamı geri çevirirdim, gençlik yıllarımda makyaja yaptığım fantazi elbiseler de giyindim kız arkadaşlarım ile o an zaten erkek olduğun gidiyor aklından ne bilim bu düşünceler ile ilerleyince ben erkek kalmaya karar verdim, çünkü kadınlara kızlara yanaşabilmem için tek elimdeki koz erkek olmaktı, çok eğlendim çok şu an kendimi çok saklıyorum kimliğimi çok gizliyorum sadece alkol aldığımda olmak istediğim ben oluyorum artık böyle üzerime yapıştı kaldı 😂😂

Burada kimse tanımadığına göre bir tek ben biliyorum, çünki en yakın 2 arkadaşım ile çokca birbirimize yumuşak şakalar yapsakta onlara söylemeye karar verdiğimde konu açıldığında adamlarda birden homofobik patlamalar oluyor, veya eşime söylemek istiyorum hani sadece bilsin istiyorum ama aynı şekil konu açılacak olduğunda sen kendini biliyorsun ne olursa olsun beni aldatacaksan en azından o bir kadın olsun yoksa valla kaldıramam diyor ( hayır anlatmaya çalışıyorum ben evet kadın olmak çok istiyorum ama zaten erkeklerden nefret ediyorum e zaten başka kadınsa istemiyorum) yani kısaca girişimler başarısız 😔

Sanırım 5/6 yaşlarımda iken kendimi kız hissedip komşumuzun kızı burcu ile sınırsız vakit geçirmek ile anladım diye düşünüyorum, daha ince detaylar olsada hatırlamıyorum ama hatta bir ara o yaşlarda üzerinde sanırım kazak vardı boynumdan asılmış içeri bakarken annem geldi ve ne yapıyorsun oğlum dedi bende anne ne zaman benim memelerim çıkacak dedim, sen erkeksin oğlum çıkmayacak dedi ama sanki o gün gözlerinin dolduğunu anımsıyorum, ben şu an 35 yaşımda feleğin çemberini bir kaç takla attırıp bide katlayıp cebine koymuş biri olarak 25 li yaşlarıma kadar aşırı feminen ve bakımlı bir genç delikanlı iken acaba diyorum ailemden kimsemi halimi anlamadı yada yakıştıramadığı için hiç konuşmaya cesaret edemediler, ben hala erkeğim ama içimi bir ben biliyorum

hormonel yapıdan boşalma olmuyor, neden olmuyor merak ettim

Hatırladığım kadar anlatmaya çalışayım malum meni testeron hormonu ile ilikte üretiyor vücut, ama sen testesteron u kesiyorsun bu yüzden vücut boşalma gereği duymuyor yani depolar boş olduğu için dışarı saçacak bir şey kalmıyor, ama tabiki sinir hücrelerin korunmuş olduğu için ilişkideki zevk aynı orada bir fark yok, ama yinede boşalmama durumunu düşününce boş ver diyorsun,

Ameliyatta uyarıcı sinirleri koruyorlar yani aynı zevki veriyor ama malesef hormonel yapıdan dolayı boşalma olmuyor, bu konuda bir kaç önemli doktorun anlatımlarını dinlemiştim, hastalık konusuna gelirsek, ben bir erkeğim evliyim dünyalar tatlısı bir kızım var ama feminen olmayı seviyorum kadın hayranlığım o kadar çokki bu yüzden ne kadar kadın olmak istediğimi anlatamam, ama artık pek önemi yok tek derdim hem cinsimden nefret ederek kendimede aynı nefreti duymam sanırım, bunlar bir hastalık değil bence

Garip bir durum, çoğu giyim artık unisex olarak pazarlanıyor. İnsanların biraz cahilliğinden kaynaklanan bir durum.

Doğru çok ürün ünisex bende bunu anlatmaya çalışıyorum illaki bayan reyonunda diye erkek alıp giyemezmi, e zaten beğendin şık duruyor, kesinlikle cahilce homofobik bir durum

Anlayamıyorum insanları, lgbti olan bir kişiye neden sürekli arkadaş arıyor, seks peşinde, salak gözü ile bakılıyor, ne farkeder dini ne farkeder dili, önemli olan iyi bir insan olmak değilmi, ne farkeder cinsel tercihin farklı olması, bir kaç gündür başıma gelen birşey anlatmak istedim, güzel bir markanın bir botunu aldım ama bayan model çok hoşuna gitti hiç aldım giyiyorum, en az 30 kişi arkadaş yada iş çevresi görünce ne kadar güzel nereden aldın bende alayım filan zırvaladı, hepsine x markadan bayan modellere bak bulursun diyince en az 25 inin yüzü düştü bayanmı diye, ya anlamıyorum ne farkeder ben erkeğim giyiyorum sen bile beğeniyorsun ama Bayan model olunca birden yakıştıramıyorsun, çok saçma değilmi ya :!:

Ben bir erkeğim lakin düşüncelerim ve kendime seksi bakışım kadınsı, ama tutkumda kadından yana, eğer biseksüel biri ile arkadaşlık yapacak olsaydım sanırım her iki yöndende kendisini memnun edebilirdim, sonuç olarak karşı taraf beni kabullendikten sonra biseksüel kadınla arkadaşlık kurardım ama erkekle asla

Çok özel olmayacaksa özellikle eşcinsel yada eşcinsel olduğunu düşünen arkadaşlar, (seks işçiliği hariç) mesleğinizden biraz bahsedin vede durumunuz itibari ile yaşadığınız zorluklardan bahsedin lütfen

Açılışı ben yapayım, ben hem aileden gelen bir beyaz eşya firmasını hala devam ettiriyorum kardeşim ile, lakin benim asıl mesleğim otomobil elektronik ve elektrik, bunun üzerine her hangi okul okumadım hobi olarak başlamıştım sonra içinden çıkamadım müziği gerçekten fazla seviyorum, ama zorluklara gelirsek ilk mesleğim ile alakalı olarak fazla ağır ve her gün yüzlerce kişi ile iletişim içinde kalıp güler yüz göstermek zorunda kalıyorsun ki ben insanlardan çoğunlukla uzaklaşmanın yollarını arayan biriyim, diğer otomobil üzerine olan mesleğim de ise genelde tek çalışıyorum bir araca bir ses sistemi kurmak görüldüğü kadar kolay bir iş değil ve bu güne kadar hiç bir bayanın arabası bu yüzden elime gelmedi, genelde teyp değiştirdiler yada patlak bir hoparlör belki, bense her zaman bayanlar ile alakadar bir meslek yapmak istemişimdir ama temassız (misal kuaför gibi temas olan meslekler bana göre değil), ama her iki mesleğim de kriterlerime uymasada hayatımı geçindirmeme yardımcı oluyor işte, evet söz sizlerde...

Süper zengin bir ailenin çocuğu ve manken gibi yakışıklı veya çok aşırı güzel heteroseksüel erkek veya kadın fark etmez ama biyolojik cinsiyeti ile uyumlu standart sıradan parası bol çok zeki ama hayatı fazla zorlamayan, herkesin hayran olduğu, hiçbir şeyi kafasına takmayan umursamaz, bencil, güçlü, aşırı güçlü, atletik yapılı, ne yerse yesin kilo almayan aşırı sağlıklı, hiçbir genetik veya kalıtımsal hastalığı olmayan, gözlük kullanmayan, sesi çok güzel olan, piyano çalabilen, heykel yontabilen, çok hızlı koşabilen, everestin tepesine oksijen tüpü olmadan çıkabilecek kadar sağlam bir vücut, boyu 172,3 cm uzunluğunda, ne kadar sigara içersem içeyim ciğerlerim yeni doğmuş bir bebek gibi kalacak son teknolji ciğer v2.0 entegre edilmiş vücut, yumruk atınca muhammet ali bile solda sıfır kalacak bilek kuvveti olan, 120 yaşında 30 unda gösterecek şekilde genetiği değiştirilmiş hiç grip olmayan. Dünyada var olan tüm hastalıklara karşı bağışıklığı olan süper insan olmayı istiyorum. Birde sorgulamadan inanan bir tipde olmalıyım. Çok aşırı zengin olmak istediğimi söylemiş miydim?

Başvuruyu nereye yapıyoruz gençler :/

Hılzı okudum son cümlenin cevabını veriyorum DUVARA

😂😂