Aşk mıdır bilmiyorum ama bir şeyler hissettiğim biriyle konuşurken yüzüme anlamsız bi gülümseme yerleşir ve engel olmaya çalışsam da o gülüş kalır yüzümde. Hoş uzun zamandır o da yok
Posts by b0mbyx
-
-
Azıcık pollyannacılık yapalım nefes aldığımız sürece umut vardır zamanla her şey düzelir 🌈🐶
-
Hibiskus okurken ben yoruldum naptılar sana ruhunu mu sömürdüler 😢
-
Düzenleme yapılırken bi problem olmuş sanırım. Moderatör olmamama rağmen "çevrimiçi moderatörler" kısmında ismim çıkıyor
.
-
Ben de hatırladıklarımdan paylaşayım bakalım 😄😄
-
Efecan senin şarkı listenle üniversitenin ilk yıllarına döndüm hey gidi zaman zalımsın 😄 buruk bi sevinç yaşadım resmen 😁
-
Kendime bir güncelleme daha yapıyorum. Ev arkadaşıma ve çok yakın olduğum bi erkek arkadaşıma daha açıldım. İkisi de anlayışla karşıladı. Hatta ev arkadaşım ilk ona söylemediğim için üzüldü bile.
Sırada aileden birilerine açılmak var...
+1 güncelleme daha yapıyorum.
Çekirge 1 sıçradı, 2 sıçradı 3.de dur kardeş bu kişi seni anlamayacak daha fazla anlatma dedi.
Aileden birine açılmaktı niyetim ama o iş yaş. Neredeyse 10 yıllık yakın bi erkek arkadaşıma cinsiyet kimliğimi anlatmaya çalıştım. Tanımlayacak olursam genel adı ile non binary'im aslında. Ona da bu tanımı ve ne hissettiğimsen bahsettim ama o ısrarla benim kadın (sinir etmek için de "bayan") olduğumu vurguladı ve sonunda "evinin kadını çocuklarının anası olacaksın" a bağladığı için cinsel yönelimim ile ilgili bir şey söyleyemedim. Çünkü söylesem de anlamayacaktı. O yüzden kime neyi ne zaman ve ne kadar ayrıntılı anlatacağınızı karşınızdaki kişiye göre seçin. Aksi halde ağzınızı açtığınıza bile pişman olabilirsiniz 🙂.
-
Kendini özgür bırakmak için yüzleşmen gerektiğini düşünüyorsan bence yüzleşmelisin. Aynı düşünce ile ben de yüzleştim. Tam olarak yüzleşme sayılmazdı gerçi benimki daha çok vedalaşmaktı. Ama kafam çok rahatladı, hafifledim
.
Tabi yine de karşı tarafın vereceği her türlü tepki ya da tepkisizliğe karşı hazırlıklı olmalısın. Ondan bi beklenti içine girersen işler hiç istediğim gibi gitmedi keşke yüzleşmeseymişim de diyebilirsin
.
-
3 yıl önce olan bitenin bugünlere sirayet edip acı çekmenize sebep olması çok acımasızca geldi açıkçası. Bi şeylerin netlik kazanması lazım yoksa ikiniz de çok hasar alacaksınız gibi geliyor.
-
İlk dönemler dediğinizin üzerinden ne kadar zaman geçti? Ne kadar zaman sonra birlikteliğiniz başladı? Yaptığınız hatalar yüzünden özür dilediniz mi ve sizi affetti mi yoksa onları halının altına mı süpürdünüz ya da o hataları hiç konuşmadınız mı? Araya giren soğukluktan sonra siz de kendinizi çektiniz mi?
-
ahahahahahaha😆😆 mükemmel 👏👏 cuk oturmuş 👌😆😆
-
-
tansiyon
-
-
-
Alex Vause - OITNB 👓🤤
-
-
-