Anil Absolution adlı kullanıcının mesajları

    Salt demagoji. Bağnaz bir tutum bu. Tuhaf. Dediklerinin elle tututulur tarafı yok ama ağzın da torba değil büzelim. O yüzden ben kendi ağzımı büzüp uzaklaşıyorum. Sağlıcakla.

    dso nun %5 sömürülebilir insan fıtratı endüstrisi içindeki sünneti "bilimsel" desteklemesi diye bir şey olamaz. sünnet din ile ilişiktir, bilim ya da hijyen ile değil. ortodoks yahudileri kızdırmamak için uydurma bir makale yazmıştır sen boşver onu. dso bilir neyin ne olduğunu. dso nasıl geçinir bilir misin? bilmem anlatabildim mi :)

    ben sana makale veremem öyle bir şey yok! bu konuyla ilgili soyut kavramlar üzerine ahkam kesen makale çok. ben buraya bunu araştırdım değil bir erkek ve beden bütünlüğü kapsamında bunu ifade ediyorum. sünnetin kesilen fazlalık görülen et kısmı ve ihtiva eden algı etkisindeki damarların yok edilmesi vukusu mevcut burada. ben sana vücudunun herhangi bir uzuv ya da organdaki fizyolojik etkiyi bozabilecek görevi bulunan bir kaç damar kesilmesi şeklinde bir deneme yanılma yapabilir misin şeklinde bunu kısaslayabilirim. mesela baş parmağından bir damarı sünnet uygula. sünnet olayı bir endüstri, dt ler gibi. ok? beden bütünlüğünü bozmaktan başka bunun ahlakla hiç mi hiç alakası yok.


    şu 1 senedir aşısı çıktı koruyuculuk %80 üzeri bilimsel açıklaması yapılan corona pandemisi içerisinde siyasal islamcıların bu pandemi aşılarının adem'in fıtratını mutasyona uğrattığına dair spekülasyonlarla aşı karşıtlılığını neden yaptığını biliyor musun? bugün israil devletinin twitter hesabı linkinde;

    pandemiyi kaldırdıkları hakkında dünyaya nispet yaparca bir videosu mevcut. din ile sünnetin normalliğini savunmak ne kadar anormalse, hijyen konusunda koruyuculuğu bir göz kapağı nazarında olan sünnet'in hive sebebiyet oluyor denmesi o kadar yanlış ve OKSİMORON!

    Sohbet eklentileri ve programları üzerine şu an çalışıyoruz, yakında daha akıcı bir sohbet ortamı kurabileceğiz :) Burada sohbetten ziyade yaşanmışlıklarınızı forum üzerinden paylaşarak, aklınıza takılan mevzuları kaleme alırsanız; sizlerden sonra gelenlerin yoluna ışık tutmuş olursunuz.. Ben böyle düşünüyorum, ya siz?

    Malesef aynı durum bendede var. Yakınlarımdan kimse bilmiyo söyliyemiyorum küçükken bir olay yaşamıştım beni psikoloğa felan götürmeye çalıştılar bende daha çok içime kapandım hiç trans arkadaşım olmadı keşke olsa hiç karşıma bile çıkmıyo arıyorum yok yani sadece sohbet etmek istiyorum ama yok antalyada bir yer biliyosanız söyleyin gidiyim tanışıyım birileriyle benim yaşadığım olayları karşındakinin ne zorluklar çektiğini anlatmak istiyoruma yok yani birilerine açılmam lazım artık kaç yıldır içimde tutuyorum sohbet etmek istiyorum bu konu hakkında ama yok 😢😭

    Gel bana açıl, ben sana neyin ne olduğunu anlatırım. Eziyet etme kendine, sen sana sorunlusun diyenlere bakma. Hepimiz bu yollardan geçtik, birbirimize destek olmak için buradayız.

    Arkadaşlar, bu soruyu sorma amacım sizlerden etrafınızdaki insanlardan açılmadıklarınıza neden açılmadığınızı öğrenmek. Elbette gönül ister kendimizi hiç gizlemek zorunda kalmayalım fakat hepimiz farklı hayatlar sürüyoruz. Çevresel faktörlerdir, sosyokültürel aile yapısıdır, coğrafyadır vs. "Birine açılmak mı yoksa açılmamak mı?" sorunsalına kendi tecrübelerinizden yola çıkarak bir yanıt verirseniz çok sevinirim. Bu sayede açılma endişeleri taşıyan arkadaşlarımız da bizlerin yaşadıklarından yola çıkarak kendilerine pay çıkarabilirler.


    Şimdiden çok teşekkür ederim. <3

    Merhaba Xaqqiah;


    Yazdıklarınız arasında dikkatimi çeken bir nokta var.


    Aldığınız eğitim, okuduğunuz bölüm, çalıştığınız alan nedir sorabilir miyim? Genital ve penis cilt sağlığı açısından sünnet uygulamasını doğru bulmuyorsunuz okuduğum kadarıyla. Peki bu konuda herhangi bir kaynak sunabilir misiniz sağlığı olumsuz etkilediğine dair? Kaynak derken geçerliliği olan bilimsel bir makale ve yahut rapor?


    Çünkü benim aksini kanıtlayabileceğim bir çok kaynak var; dünya sağlık organizasyonu (WHO) tarafınca onaylanan bilgilerden bahsediyorum. Dilerseniz bu konuda Türkçe bir makale hazırlayarak sitemizde yayınlayabiliriz de. Buyrun ingilizce olarak aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:


    https://www.unaids.org/en/reso…07/february/20070226mcpt1


    Teşekkürler

    Transeksüel bir bireyle birlikte olmak seni eşcinsel veya biseksüel yapmaz. Kadın kadındır. Dolayısıyla sen yine bir kadınla beraber olmuş olacaksın, heteroseksüellik karşı cinse ilgi duymaktır.


    Çekici bulmanın sebebi belki de seni daha iyi anlayabileceklerini düşünmendir. Biz LGBTI bireyler insanlara karşı daha anlayışlıyız, dünya bizi anlamadığı için biz dünyayı anladık. Uzaktan uzaktan ilgi duyup kafa yormaktansa, arkadaş ol translarla, otur sohbet et. İlla ki "Dur bir tanesiyle yatayım bakalım ne olacak?" diye görüşecek değilsin. İnsanız, insansın.


    Sağlıcakla. :saint:

    İltica zahmetli bir süreç, elinde hastane+polis raporları olmalı, ilticaya başvurma sebeplerini kanıtlayabilmelisin. Aksi takdirde ciddiye almazlar. Her yıl yüzbinlerce insan iltica etmek üzere başvuruyor ve pek azı bu hakkı kazanıyor.


    Yolun ve bahtın açık olsun. Ben İsveç'te yaşıyorum. Sana verebileceğim en iyi tavsiye okul veya iş vasıtasıyla gitmen olur. :saint:

    İnsanlar inanmak istediğine inanıyor, inansınlar da. Benim de kendime göre inandığım oluyor, inanmayı mantıklı bulmadıklarımın olduğu gibi. Ben çok farklı inançları olan bir çok insan tanıdım, kimi hayatımda kaldı, kimi de kalmadı. Olay aslında inanç farklılıklarının yarattığı bir sorun gibi görünse de çoğu zaman insanlar kendi inancını başkasına dayattığında ayrı düşüyor. Kimse kimseye bir inancı empoze etmeye çalışmadıkça sorun çıkmıyor.


    İki dünya bir araya gelir ama ben inancıyla inancıma savaş açan insanla bir araya gelemem. O noktada bağnazlık başlar, fanatizm girer işin içine. Din, futbol ve siyaset bıçak sırtı konular. Üçünün de fanatikleri var ve sadece bana değil, dünyaya zarar veriyorlar. Dikkat ederseniz bu tür insanlar yaşamayı en çok kendilerinin hakettiklerini düşünürler. Böyle düşündükleri için de başkalarının canına kıymet vermez, saldırgan tavırlar sergilerler.


    Üretkenliğiyle saygı kazanamayan insanlar, inandıklarıyla saygı beklerler. Zaten biz de en çok bu kafa yapısından çekmiyor muyuz?


    Onların yaratıcısı var da bizi uzaylılar mı getirdi? :)

    Kısa bir not düşmekte fayda var: Arkadaşlar ne olur güvende olduğunuzdan %100 emin olmadan açılmayın. Benim için sizlerin güvenliği önce geliyor. Benim tüm ailem ve akrabalarım vs biliyor fakat onlara maddi manevi bağlılığım olmadığı için benim hayatımı kötü yönde etkileyecek bir sonucu olmadı açılmamın. Size de tavsiyem, açılacağım diye evlerinizdeki hayatlarınızı cehenneme çevirmeyin, halihazırda cehennem olan hayatlarınızıysa daha kötü bir yere sürüklemeyin. Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım. Bu konuda dilerseniz gelecekte workshop'lar düzenler, sizleri ailesine açılmış olan başka lgbti bireyleriyle bir araya getiren bir Buddy Programı oluşturabilirim. Şimdilik bu kadar, hadi bakalım kolay gelsin! Son olarak; ailesine açılmamayı seçen insanlarla sakın ama sakın alay etmeyin, çünkü buna bu sitede müsaade etmem. Birlikte güzeliz ve birlikte güçlüyüz! :saint:

    Olmaz diye birsey yok gazeteenilan vermeyeceğiz sonuçta. Gmag gibi sayfalar ve ya youtuber vb kişilerden destek alınabilir. Kaldı ki birçok dernek var. Geçen aylarda kadınlar cok güzel bir kamp yaptı. Toplumun sapkınlık olarak adlandırdığı şeyleri yapmazsak ve afiş toplanma çağrısı vs bir şey olmazsa sıkıntı olmaz. İlla yaz olmasına gerek yok derseniz buradan bir başlangıç yapabiliriz bir iki ay sonrasına planlayabiliriz. Hatta şamanik inziva kampı var bir yerde bana biraz uzak gerci orası şahsi bir yer konuşup da ayarlanabilir ücretli kamp alanı falan da değil

    Ben bu konuda ücretsiz özel bir kamp projesi ayarlayabilirim gelecekte. 30-40 kişiden oluşacak, her gün değişik seminer ve workshoplar ile hukuk-sağlık-güvenlik vs temalarıyla eğitim/söyleşi verebilecek akademisyenleri/avukatları/doktorları bir araya getiren, güzel bir organizasyon yapılabilir. Ama tek başıma çalışıp imana getiremem bunu. Ciddi yardım almam gerekiyor ve bu konuda ciddi bir şekilde çalışabilecek gönüllü ekibi oluşturmalı. Projeyi tüm ayrıntılarıyla planlayarak kağıda döktükten sonra ihtiyaç duyulacak bütçeyi gider dünyanın dört bir yanına saldırarak bir araya getiririm. ve güzel bir ekip olursak, bu yaz online "yaz okulu" tadında bir kamp programı ortaya çıkarır, bu online organizasyonu da gerçek hayata dökülecek versiyonu için referans olarak kullanırız. (buraya not düşmek istedim, bir araya gelip bir proje taslağı oluşturabilecek kadar delirdiğinizde bana ulaşın, hep beraber kalkındırırız, öyle bir fikir taslağıyla değil....Nasıl yaparız?'ın yanıtıyla)

    Buraya yanıt yazmaya çalışırken neden telefonuma bağımlı olduğumu da açıklamış oldum! ^^


    Eğitim ve iş üzerine:


    ResearchGate

    Canvas student

    Zoom

    Quora

    Reddit

    Get Compliant

    GMail

    Linkedn

    Caspeco

    CSN

    Swish

    Kivra

    Skatteverket

    BankID

    12 tane seyahat uygulaması


    Keyfi kullandıklarım:


    Netflix

    FaceBook

    Snapchat

    Twitter

    YT Studio

    Youtube

    WhatsApp

    Messenger

    Yammer

    Instagram

    4 tane arkadaşlık/tanışma uygulaması

    Signal

    Telegram

    Discord

    16 tane daha music, chat ve oyun uygulaması...

    Yönelim konusunda acele etmeni gerektirecek bir şey yok. Yıl 2021 oldu, etiketler bir anlam ifade etmiyor artık. Kimden hoşlanıyorsan onunla olmak istiyorsun; olay bundan ibaret. İllaki detaylı bilgi almak istiyorum diyorsanız, buradan sizin yardımınızla literatürde bilinen tüm cinsel yönelimler için ayrı ayrı başlık açıp bilimsel makalelerden referanslar kullanarak güzel bir yazı dizisi oluşturabilirim? Şimdiden mutlu yıllar! :)

    Arkadaşlar lütfen reşit olmayan bireylere yönelik "arayış/tanışma" başlıkları açmayınız. Türkiye LGBTİ Birliğinin üyeleri olarak birbirimizi daha iyi temsil edebileceğimizi düşünüyorum. Kendi lise hayatımı ve yaşadıklarımı anlattığım online bir kitap var, yakında buradan da yayınlamaya başlayacağım bölümlerini ama o güne kadar feyz almak isteyen olursa link:


    http://anilabsolution.com/sani…ospu-cocugu-sendin-askim/


    Keyifli okumalar. <3