19 yaşındayım. Abim ve annem eşcinselliği sapıklık olarak görüyorlar ve tamamen karşılar. Babamın görüşü hakkında bir fikrim yok. Eşcinsel olduğumu nasıl söylerim?
Aileme eşcinsel olduğumu nasıl söylerim?
-
-
Valla zor iş. Zannediyor ki millet illa bi kadınla bir erkek olacak. Sen söylersin ya anlamaya çalışırlar ya da tamamen reddederler. İlla söylemek istiyorsan öğretici videolar ya da yazılar göster, gerekirse de iyi bir psikologdan yardım alın. Her şekilde mutlu olduğun şekilde yaşa, kimsenin bunu engellemeye hakkı yok..
-
En uygun zamanı beklemelisin...
ben sanırım 15 yaşımda filan söylemiştim. ya da 14 hatırlayamadım şimdi. neyse karşı değildiler tabi. o süreci direk atlattım. ailenin nasıl tepki vereceğini bilemiyorum. en iyisi yukarıda söylendiği gibi destek alman olabilir.
-
Valla zor iş. Zannediyor ki millet illa bi kadınla bir erkek olacak. Sen söylersin ya anlamaya çalışırlar ya da tamamen reddederler. İlla söylemek istiyorsan öğretici videolar ya da yazılar göster, gerekirse de iyi bir psikologdan yardım alın. Her şekilde mutlu olduğun şekilde yaşa, kimsenin bunu engellemeye hakkı yok..
gercekten yaklasımın cok guzel
-
gercekten yaklasımın cok guzel
Teşekkürler, kendim de o safhalardan geçtiğim için 😅
-
söyleme kanka boşer herkez herşeyi bilmek zorunda değil zamanı gelince denk gelirssse öğrenirler sonu senin için iyi bitmez benden demesi dışalnırsın çok ağır tepilker alırsın bu kemer dahi olabilir
aynı yaştayız okulu başka şehrie git oku orda nasıl yaşarsan yaşarsın kimseyi bağlamaz
-
Konuyu açalı 2 sene olmuş anca bu sene söyleyebildim anneme babama eşcinsel olduğumu dhjfhjj
-
Cesaret edemiyorum
-
Konuyu açalı 2 sene olmuş anca bu sene söyleyebildim anneme babama eşcinsel olduğumu dhjfhjj
Tepkileri ne oldu?
-
Tepkileri ne oldu?
Sıkıntı yok biz seni her halinle kabul ediyoruz dediler. Görüşleri baya değişmiş yani 2 yıl içinde
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!