tavsiye ettiğimiz film var mı varsa paylaşabilir misiniz akşama film izlemek istiyorum sevdiğiniz ve beğendiğiniz bir film
Buraya bir film önerisi bırak 😊
-
-
Anime film sever misiniz bilmem, #Keo no Katachi, İngilizce ismi #A Silent Voice çok sevmiştim.☺️ Not: ağır dram içerir 😭
-
anime filmler tercihlerim arasında izlerim güzel teşekkür ederim mutlaka izlicem 😊
-
Nikopol
Moved the thread from forum General to forum Movie Films. -
Bloğumdan film tavsiyeleri alabilirsiniz. https://zuhalindefteri.blogspot.com/
-
Harry Potter, evde tek başına,köfte yağmuru bunlar seri halinde hepsi çok güzel.
-
Juliette Binoche ve Johnny Depp 'in başrol olduğu Çikolata filmini önerebilirim. Özellikle çikolatayı sevenler için tam bir görsel şölen
-
Anime bir filmi var ''yedi ölümcül günah''
Ve sezonlarlada var 2 sezonu dublaj ama ondan sonraki sezonlar İngilizce
Ve ''wensday''.''parasyt''.''arcane'' bunlar güzel filmlər wensday bu yıl 2 sezon gelicek
Ve arcaneninde bu yıl 2 sezonu geliyor
''Kung fu panda 4'' geldi bu yıl oda güzel
Tırnak işareleri olanlar film anime və çizgi filim adı izlersiniz
İyi akşamlar Buse067
-
"Alev almış bir genç kızın portresi"
-
selam herkese diyeceğim ama kim var bu sitede. neyse film ve dizi seven biri olarak beğendiklerimi paylaşayım dedim. dedim de hangi türden hoşlanırsız önce bunu sorayım. sonra da bakalım bu mesajı okuyup cevap veren olacak mı. admin var mı bu sitede?
-
Ben hala buralardayım ve polisiye severim.
-
This threads contains one more post that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!