Kitap çıkarmak istiyorum

  • Lgbt içerikli,Türkiyede geçen,karakterlerin başına gelen haksızlıklar (cinsiyet eşitsizliği,homofobi,transfobi,ırkçılık,taciz vb),buna rağmen güçlü kalmakla alakalı olabilir.Tanışan ve birbirine âşık olan iki kadın ya da adamın hikayesi olabilir.Dediğim gibi,sadece aşkları değil,dünya’nın gerçekliklerinin de olması iyi olur.

    Benim fikrim bu

  • O konuda bir fikrim yok açıkcası,kaç sayfa falan.Ama karakter olarak kuralları yıkmayan biri olabilir ve âşık olduğu kişi sayesinde hiç bir şeyden korkmadan,onun yanındayken güçlü hissedebilir,ya da tam tersi(ana karakter kuralları yıkan ve diğer kişiyi güçlendiren),ya da iki tarafta aynı olabilir.Karakterler (sevgililer) feminen mi maskülen mi olsun onu bilmiyorum.

  • Kitap çıkartmak kadar kolay birşey yok. 3 adımda nasıl kitap çıkartılır anlatıyorum.


    İlk önce bir sahafa girin orada bulabildiğiniz en ucuz kitabı satın alın. Sonra herhangi bir nalbura girin ve çıkartmak istediğiniz yüksekliğe uygun bir merdiven satın alın. Tercihen bir adet iş bareti de almanız tavsiye olunur.


    Merdiveni uygun bir duvara veya ağaca sıkıca sabitleyin, baretinizi takın, kitabı iki elinizle sımsıkı kavrayın ve basamakları birer birer çıkmaya başlayın. Acele edip iki basamak birden atlamak istenmeyen sonuçlar doğurabilir bu nedenle sabırlı olun. Hedefinize giden yolda inancınızı sakın kaybetmeyin.


    En son basamağa geldiğinizde kitabınız çıkmış olacaktır. Şimdi kitabı yukarı çıkarttığınız gibi geri indirin. Merdiveni katlayıp ihtiyacı olan birine verin. Baretinizi de bir işçiye hediye edin ve evin yolunu tutun. Aldığınız o ucuz kitaptan okumaya başlayın.

    Winter is Coming:!:

  • Üzdü :( :D

  • :D :D :D akşam akşam iyi güldürdün sağol

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

  • Arkadaşlar ilk kitapımı yazmak istiyorum ama henüz içeriğine ve konusuna karar veremedim sizin yaratıcı farklı fikirleriniz varmı bu benim için çok önemli şuan piyasaya baktığımızda çok dandik kitaplarda görebiliyoruz ama ben bunun tüm hepsinden daha farklı her insanda iz bırakan bi yeri olmasını istiyorum tabi bu fikir bazılarına saçma gelebilir ama dünyada deneyimleyemediğimiz bazı şeyleri kitap okuyan insanların hissederek deneyimlediğini gördüm lütfen fikirlerinizi yazmayı unutmayın :*

    Yaşın gereği çok eleştirici olmak istemiyorum ama bir insan yazacağı konuyu kitabın içeriğini başkalarına sorarak belirlemez. Madem farklı bir şeyler istiyorsun bu farklılığı sen yaratmalısın başka insanların fikirleri ile değil sonuçta sen yazacaksın onlar değil ;) yazmaya başladığında konuyu bulduğun zaman yardımcı olurum dilersen

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

  • Kendi adıma bir kaç laf etmek istiyorum aslında bilgilendirici içerik yazabilirsin ama açıkcası kitap okumayı seven bir insan olarak ben tercih etmezdim roman tarzında kurgu yada gerçek bir olay alarakta bir romantik komedi tarzı yada romantik dram tarzı yazabilirsin bence ben okurdum zevk içinde hem içinde bilgide veriridin çaktırmadan gizli gizli. Birde gereksiz uzun olmaksızın okuyucuyu sıkmayan bir şey olursa gerçekten çok iyi olabilir çünkü insanlar kurguyu gerçek hayattan daha çok severler. Ama benden tavsiye yazmaya yeteneğin varsa böyle bir işe kalkış yada yinede dene ama acele etme yavaş yavaş da olsa sonunda iyi bir iş çıkartmaya dikkat et.

  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 4 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!