Sitemizin Gelişimi İçin Öneriler

    • Resmi Gönderi

    Topluluk sitemizin gerek içerik gerekse de biçim olarak gelişmesi için önerilerinizi buraya yazabilirsiniz. Sitemizde görmek istediğiniz yeni özellikler var mı? Değişmesini istediğiniz şeyler var ise neler? Kısacası siteyi zenginleştirmek için neler yapılmalı? Şayet siz yardımcı olabilirseniz, hangi konuda yardımcı olabilirsiniz?

  • Sitede pek bir eksik olduğunu düşünmüyorum. En büyük eksik kullanıcının az olması. Bunun için de yaşadığınız yerlerde üye olduğunuz LGBT dernekleri vs. varsa oradaki kişileri davet edebilirsiniz.

    • Resmi Gönderi

    Merhaba @MURO ,

    Uygulama geliştirilebilir

    Kullandığımız sistem tablet ve mobil uyumlu, şimdilik bir mobil uygulama gereksiz gibi görünüyor.

    Vido yüklenmeli mesala

    Video dosyaları fazla yer ve kaynak harcadığından ve yedek alımlarında sorun yarattığından video yüklemeyi deaktif ettik,

    Youtube, Dailymotion ve Vimeo linkleri kullanılarak içerikte video paylaşılabiliyor.


    Önerileriniz için teşekkürler.

    • Resmi Gönderi

    Merhaba @zbarlaque ,

    Sitede pek bir eksik olduğunu düşünmüyorum. En büyük eksik kullanıcının az olması. Bunun için de yaşadığınız yerlerde üye olduğunuz LGBT dernekleri vs. varsa oradaki kişileri davet edebilirsiniz.

    LGBTİ sosyal medya hesaplarında site ve var olan konuların bağlantıları paylaşılıyor,

    İlgi çekici konular oluşturulursa zamanla üye sayısı artar.


    Öneriniz için teşekkürler.

  • Forum tapatalka eklenmeli hem kullanıcılara kolaylık hem daha hızlı kullanıcı sayımız artar

  • Bende herhangi bir eksik göremedim gayet kullanışlı ve kolay. Ancak hepimizin temel sıkıntısı, kullanıcı azlığı galiba. Bir de üye olanlar olsa da aktiflik sorunu var galiba.

    Aslında kullanıcı arttıktan sonra, uygulama fikri gayet mantıklı gibi bende bir süre olabilir mi söylesem mi diye düşündüm açıkçası. Telefon hep elimizde ve bir siteye girip konuları takip etmektense, bir uygulama olması ve kolay yoldan forma giriş yapabilmek biraz daha kullanıcılar için iyi olur sanırım. Sonuçta artık maalesef hepimiz kolaycıyız. Bildirimler gibi hatırlatıcı ağırlıklı uygulama içi bir kaç şey hem hatırlatma konusunda iyi olur, hemde kolaylık olur gibi.

    Ama tabi şuan için düşünülebilicek bir şey değildir tabi, zaman içinde belki.

    Belki ifadeler arttırılabilir. Gif benzeri şeyler gelebilir. Biraz daha renk katması açısından belki.

  • Site, henüz yolun başında. İlerleyen vakitlerde yeni şekiller aldıkça güncelliğini korumaya, içeriğini zenginleştirmeye devam edecektir elbet. Öncelikle tasarıma biraz daha ağırlık verilebilir. Bunun ardından dil ve üslup. Bilgi kumbarası olarak bakıldığında yapılacak olan paylaşımların içeriği önem kazanıyor. O yüzden entrylerin denetlenmesi için gerekli bir ekip kurulmalı.


    Türkiye lgbti+ topluluğunu temsil etmesiyle birlikte ulaşılması güç bilgilerin, kaynak yetersizliğinin yerine geçebilecek erişimi kolay, bilginin çoğul olduğu bir sosyal, yardımlaşma ve birlik ağı olarak düşündüğümüzde daha kaliteli paylaşımların, başlıkların açılması gerektiği düşüncesindeyim. Bu yüzden modların, kullanıcı paylaşımlarını denetlemesi gerek. Bunun dışında site tasarımı ve kullanımı konusunda biraz daha iyileştirme çalışmaları yapılabilir. Bir de mobil uygulama aplikasyonu.

  • Tasarım'da değişiklik olabilir ayrıca, forum konular biraz daha genişletebilinir, mesela bölümler acılabilir sadece sırf lgbt forum olarak da değil'de güncel insanların herşey aradğı bir platfrom olabilir yani demek istediğim lgbt birlerinin sadece sapkınlık olarak sadece lgbt hakkın konuşmları araştırmaları tanışmaları vs olamamsı yani insanların bak bu çocuk ve bu kız lgbt ama bak ne farklı konularla ilgileniyor. benim yaptğımızı benim araştırdığı araştırıyor yazıyor bilgi ediniyor gibisin den ben normalim ama o lgbt demek ki onlar da bizim gibi falan benim ki biraz saçma olabilir düşüncem ama bence yararlı olabileceğini umuyorum yalnışım varsada kusura bakmayın.

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!