merhaba 24 yasinda gaziantepte ikamet ediyorum aile baskısı ve şiddeti yüzünden pasif gay dürüst bir arkadaşla evililik yapmak istiyorum bu konuda lütfen bana yardım edin
Anlaşmalı evililik hakkinda
-
-
Yorumda bulunmak için Bu bağlantı'yı tıklayarak hemen üye olabilirsiniz.
Türkiye Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks Yardımlaşma & Dayanışma Topluluğu, Eşcinsel Topluluk.
-
umarım aradığını kişiyi bulursun lakin yinede dikkatlı ol
-
merhaba 24 yasinda gaziantepte ikamet ediyorum aile baskısı ve şiddeti yüzünden pasif gay dürüst bir arkadaşla evililik yapmak istiyorum bu konuda lütfen bana yardım edin 053xxxxx
-
hı hı tmm
-
Evlilik, beraberinde getireceği yasal yükümlülükler ve eşlerin birbirine olan bağlayıcılığı düşünüldüğünde kesinlikle sırf çevreme iyi görünecem diye yapılmaması gereken ciddi bir iş.
Sonra yana yakıla ben ne yaptım dersiniz.
Ha sevdiğiniz insanla evlenin ona zaten kimse bişey demiyor. Ama tanımadığınız biriyle anlaşmalı evlilik çok sakat.
-
Selam adım murat 30 yaşında işinde gücünde biriyim escinsel olduğum için. Evlilik konusunda aile baskısı yaşamaktayım Benim gibi aynı durumda olup evlenmek isteyen lezbiyen bir arkadaşla tanışıp anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum iki yıl sonra bosanacak sekilde
-
ap geyim bir aile kurmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum
-
Evliliği nasıl bi kaçış olarak görebilirsin ki daha çok b. Ka batarsın
-
aynı konudan sıkıntılı bir bireyim pasif gayim herkezin kuşkuyla baktığı durum evet riskleri tabikide olabilir fakat çevremde bayan arkadaşım pasif len evlendi ve gayet te güzel bir evlilik götürüyor kendini bilmek yetiştirmek te önemli kendini bilen bir bayan arkadaş varsa iletişime geçebilir
-
O zaman şansın bol olsun
-
Merhaba aynı durumdayım