Erkek Çocuğun Trans Kadın Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

  • Selam arkadaşlar, bir arkadaşımın 13 yaşında erkek bir çocuğu var. Kız çocuklarıyla beraber bebeklerle oynuyor, çekingen ve feminen davranışları var.

    Ailesiyle konuşmak istiyorum ama kararsızım. Merak ettiğim konu; herhangi bir doktora gitmeden bir çocuğun trans olup olmadığı davranışlarından anlaşılabilir mi?

  • Şu an yaşı küçük biraz daha geçmesi lazım en azından kendisi nolduğunu söyleyebilmesi için

  • Çocukların 5 yaşında dahi cinsiyet bilinci gelişmiştir ve biliyordur çocuğun kendisi

    Ama Yasemin Akdeniz’inde dediği gibi hareketlerine bakarak bunu bilemezsiniz şayet feminen olan heteroseksüel erkekler dahi olabilir bu onun trans birey olduğunu göstermez.

    13 yaş erken bir yaş değil dediğim gibi 5 yaşında dahi bilir bunun örnekleri de var

    Charlize theron en büyük çocuğunun trans olduğunu açıkladı ve çocuk 3 yaşında iken ben oğlan değilim demiş

    angelina jolie’nin çocuğu yine çok küçük yaşta Söylemiş

    Çünkü aileler ilgili çocuk kendini olduğu gibi kabul edeceklerini biliyor ve cinsel kimliğini açıkça söyleyebiliyor ama bizim ülkede kabul görmeme ve dışlanma korkusu saklanmayı gerektiriyor

    Kendisi açıklamadıkça bilemezsiniz. ( kusura bakmayın uzun oldu)

  • Eğer aile tarafından istenmeyen bi durumsa "ki öyledir".. bence ailede baba figürünün, erkek çocukla daha cok ilgilenmesi lazım. O daha kucuk bir cocuk, herseyi taklit ederek öğrenecek. Yakın çevresinde bir erkek yoksa, tabiki da bayanları taklit edecek. Babanın daha fazla ilgilenmesi lazım. Ama boş ilgi değil. Sorumluluk alarak, erkeklerin nerde nası davramması gerektiğini öğreterek...

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!