Neden Eşcinsel Erkekler Daha Çok Tepki Çekiyor?

  • Ülkemizde lezbiyenler o kadar da tepki çekmiyor. İki kız el ele rahatça yürüyebilirken, neden eşcinsel erkekler daha çok tepki çekiyor?

  • Heteroseksüel kızların da birbirleriyle el ele dolaşması, birlikte uyuması, birbirlerine “aşkım”, “bebeğim” gibi sevgi sözcükleri söylemesi yaygın olduğundan toplumun bunu lezbiyenlikle bağdaştırmamasından kaynaklandığını sanıyorum.

  • Toplum cahil

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


  • Ataerkil bir toplum olduğumuz için, yazılı ve görsel basın aracılığıyla bu durumun toplumun zihnine ''Normaldışı'' olarak kodlanması ve tabiki de ebeveynlerin yanlış tutumları yüzünden olduğunu dusunuyorum.Toplumumuz sünneti ''erkek olma yolunda adım'' olarak görürken ve de yine erkekler ilk cinsel deneyimlerini yasadıgında ''erkek olarak'' nitelendirildiklerinden ve onların gözünde '''erkek olmanın''' çok önemli ve ayrıcalıklı bir konumda olmasından kaynaklandığını dusunuyorum.

  • Kızlar eşcinsel olsun olmasın genel anlamda birbirlerine harşı hep daha yakın sıcak ve temaslı olur sarılırlar öpüşürler şakalaşırlar birlikte uyurlar saçlarını yapıp öjelerini tazeler kıyafet seçimi falan yaparlar tuvalete bile birlikte giderler iki kızın hetero değil sevgili olduğu dudaktan öpüşmedikleri sürece ve söylemedikleri sürece anlaşılmaz bile bence ama erkekler çocukluktan itibaren ağlamaz boyun eğmez sert olur maco olur gibi dayatılar üzere büyüdüğü için iki erkeğin sıkı sıkı sarılıp öpüşüp el ele tutuştupu pek görülmez doğal olarak böyle bir şey le karşılaşınca istemsizce tuhaf karşılanır. Tamamen piskolojik bir şey çocukluktan yetiştirilme tarzıyla ilgili

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!