Merhaba sevgili arkadaşlarım ben medya sektöründe görev yapmış yıllarca çalışmış postproduksiyon tarafında neredeyse herseyi yapmış biriyim Meli Bendeli konusuna çok yeni vakıf oldum uzun süredir canada da prodüksiyon üzerine eğitim almaktaydım 2 hafta önce döndüm güzel ülkemize fazla uzatmak istemiyorum ben Meli bendeliye bir şekilde ulaşıp onun filmini yapmak ve elini tutup düştüğü yerden çekip çıkarmak istiyorum ona ulaşmamda bana yardımcı olurmuşsunuz sadece ankara da olduğunu biliyorum videolarından birinde ankarada bir kaç yerde çark videosunu gördüm ama tam olarak nerde nasıl bulabilirim hiç bir bilgim yok lütfen yerini bilen numarasını bilen varsa benle paylaşırsa çok sevinirim sosyal medya hesaplarına yazdım cevap yok ortak arkadaşlarımıza yazdım ama maalesef onlarda ulaşamadılar sektörden tamamen uzaklaştırmış kendisini bana yardımcı olabilicek varsa nolur yardımcı olsun şu güzelim insanı kurtarmama en azından ayakları yere sağlam basması için yardımcı olmama sizde yardım edin sağlıcakla kalın bana ulaşmak isterseniz #@icloud.com bana yazabilirsiniz yada özelden yazabilirsiniz iletişim bilgilerimi verebilim bilginize
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!