En Son Hangi Filmi İzledin?

  • İzlediğiniz en son filmi ve film hakkındaki düşüncelerinizi buradan yapabilirsiniz bu bir nevi filmi tavsiye etme puanınız olabilir.Bunun dışında istediğiniz filmleride buradan tavsiye edebilirsiniz...


    En son izlediğiniz film hakkında görüşlerinizi belirtmeniz konuyu okuyan kişiler için çok yararlı olacaktır.


    Örnek: '' En son Transamerica'yı izledim ve çok güzel bir film , film çok sürükleyici ve dramatik tavsiye ediyorum herekese '' gibi olmalı


    Filmin afişinin resminide koyarsanız iyi olur.


    Spoiler vermek yasak 8)

  • Nikopol

    Konuyu onayladı.
  • Interstellar'I izledim. Uzun zamandır izleyeyim diyordum ama araya başka filmler giriyordu. Hem duygusallığı, hem gerilimi hissettim filmde. Aynı zamanda film de bir bilim kurgu filmi. IMDb puanı 8,5 (32. film). Bilim kurgu sevenlere tavsiye ederim.

  • Interstellar kadar şişirilmiş bir balon daha görmedim. Bu filmin bu kadar yüksek skor alması sunulan görsellik, sürü psikolojisi, birazda insanların genel olarak anlamadığı uzay-zamanın kütle çekimi ile değişmesi gibi bir konuyu çekmesi insanların ilgisini çekti haliyle. Yönetmen koltuğunda Nolan oturmasa max %60 skor alacak film.

    Ayrıca filmi beğenmeme sebebim filmin abidik bir temel üzerine oturtulmaya çalışılması.

    Filmi beğendim mi beğendim. Ama özgün bir konusu yok, senaryo ve kurgu da zayıf bana göre. ayrıca internette çok sık gördüğüm birşey var bu filmle ilgili herkes bilimsel olarak doğru bilgiler verildiğini yazmış ama tamamen yalan. Filmin bilimsel olarak doğruluğu yoktur. uzay-zamanın kütle karşısındaki değişimi de filmdeki kadar abartılı değildir. Bu tür konuları merak ediyorsanız film değil belgesel izleyin.


    Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler, müthiş bir görsellik var filmde. İzlenir mi tabiki izlenir.


    not: bu benim kendi kişisel görüşümdür.

    Winter is Coming:!:

  • Arya Stark Daha iyi filmler izlemiştim, hikayesi abartılacak kadar iyi değil, evet. Ama dediğiniz gibi görsellik ve bazı sahneler (gergin, aksiyonlu ve duygusal sahneler) filmi bu kadar güzel yapıyor bence. Genel olarak benim hoşuma gitti ama gerçekten de abartıldığı kadar iyi bir film değil bence de.

  • A dog’s way Home u hayvanseverlere öneririm iç eriten çok güzel bir film.Cougar la pitbull terierin sahneleri favorimdi.

  • Hatırlamıyorum 😃

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 86 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!