Babama yalan söyledim. Aslında seneye trans olduğumu öğrenecek.Ama o vakte kadar neden etek giymediğimi ve neden evlenmek istemediğimi bilsin istedim...biraz açıkladım işte non binary'nin ne demek olduğunu. Ben 8 sene kendimi non binary sanıyordum aslında yani onunla paylaştığım şeyler pek de yalan değildi sadece güncel değildi. Seneye kadar zaman verdim kendime.....çünkü vücudum tranzisyonu başlatmam için çıldırıyor adeta.....aşırı kıllandım bu ara. Bu yazın çok zor oluyor yani dışarıdan bakınca ben kıllı bir kadina benziyorum.Ama 1 seneye ihtiyacım var ekonomik durumu toparlamak için...Babama gelince, unuttu gitti anlattığım o kdr şeyi.....halen bana kızım diye hitap ediyor. Biktim ama mücadeleye devam. Cokkk az kaldı zaten. Belki birilerine ilham verir bu öykü. Öykü diil gerçi daha çok kıssadan hisse...yani babalara da açılınabiliyor.....Açık fikirli bi babanız varsa hiç durmayın. Benim sorunum annemle olucak, bu belli yani. Ama seneye yaşayıp görücez işte...
Şimdilik diğerlerinin içinden 'ucube' dediği bu vücuda tıkılıp kalmaya devam... Çok erkeksi selfie'ler cekiyorum ama.Onlarda çok yakışıklı görünüyorum. Valla bak.