Kendin ile ne zaman tanıştın ?

  • merhaba arkadaşlar ,tam olarak sormak istediğim şey sizler kaç yaşınızda bir şeylerin farklı olduğunu farkettiniz kendinizde , ve gerçekten ne zaman kendinize bunu itiraf edebildiniz ..

  • Nikopol

    Konuyu onayladı.
  • Ben ilk defa 23 yaşımda sanal sohbet sitesinde takılırken anonim birisinin bana "pasifim seninle ilgileniyorum" mesajını aldığımda kendimi sorguladım. Ne kadar kabul etmemeye calışsamda bi erkeğin bana ilgi duyması beni mutlu etmişti, 2 gün sonra kendimin bi sexuel olduğunu kabul etmiştim. Tabi bundan öncesi vardı kendime itiraf edemesemde daha önceden bunun belirtilerini yaşamıştım lisede sınıftaki bi erkeği çok yakışıklı buluyordum sürekli ona bakıyordum ve o da bana bakıyordu, ne var ki hiç bir zaman yakınlaşmamız olmadı. Bu durumun arkadaşça bi durum olduğunu sanıyordum. Şimdi ise keşke onunla bu durumu konuşsaydım diyorum. İkincisi bana ilgi duyan kadınları farketmeme rağmen hiçbirisyle birlikte olmak istemiyordum bana hiç ilgi çekici bişey gibi gelmiyordu cok nadiren kız arkadasım oldu.


    Artık telegramdan kendime partner aramaya başlamıştım. Bi gün biriyle tanıştım ve artık onu dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum. Hep onun ellerini tutmayı, dudaklarını öpmeyi hayal ediyorum. İstiyorum ki iyi kötü bütün anılarım onunla olsun.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!