Ben trans kadınım bu yıl kaza geçirdim başımda yara var biraz ertelemek zorunda kaldım her neyse bu heyetten geçmek zor mu kolay mı
Sağlık Kurulunu geçmek zor mu?
-
-
Nikopol
28 October 2021 at 12:58 am Approved the thread. -
Hastaneye sevk olduğunuz zaman psikiyatri takibi başlıyor. Eğer sosyal hayatınızda geçiş yapacağınız cinsiyete uygun iseniz (Gerçek yaşam deneyimi) psikiyatri süreci daha çabuk biter. Ortalama 1 yıl kadar sizi takip ediyorlar. Gerçek yaşam deneyimi uygulamanızı istiyorlar. Daha sonra psikiyatri sizin transseksüel olduğunuza kanaat getirirse sizi heyete çıkartıyorlar ve hormon tedaviniz başlıyor. Yaklaşık 1 yıl hormon tedavisi devam ediyor. Daha sonra tekrar kurula çıkıyorsunuz ve bu kurulda ilk önce başvurduğunuz mahkemeye cevap gidiyor.
Devamı...
PostRE: Cinsiyet Değiştime İçin Yapılması Gerekenler
Merhaba, aramıza hoşgeldin.
Öncelikle ailene nasıl açılacağın konusunda sana söyleyebileceğim tek şey sürecini takip eden psikiyatr ile birlikte ailene durumu anlatmak olacak. Bence en doğru bu şekilde olur. tabi seni ve aileni tanımadığım için bu konuda birşey söyleyemem.
Trans geçiş süreci temel olarak hukuki ve tıbbi ve sosyal olarak üçe ayrılır. İlk önce sosyal anlamda aileni ve kendini bu duruma adapte etmelisin.
Trans geçiş sürecinde çok bilinen yanlışlardan bir tanesi ilk önce…Blue20 December 2018 at 1:44 am -
Ailem ve çevrem kabul etmez yeni çevre yapmam lazım çünkü çevremde saç uzatmak kadınsı olarak algılıyor ve saçı kısa olan ve pantolon kadına ait değil görüşleri var birde bırak Bülent Ersoy'u huysuz düşmanlar
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!