Yalnızlık, Sohbet

  • Herkese merhabalar. Nasılsınız , umarım iyisinizdir. siteye yeni kayıt oldum tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorum. Şuan kastamonuda yaşıyorum. kendi cinsime karşı ilgilerim var yani bir şeyler hissediyorum. ve bu duygular beni hem mutlu ediyor hem üzüyor. benim gibi bir insanla konuşmak dertleşmek istiyorum. kastamonu da yaşıyorum. kastamonudan da olabilir. ya da internet üzerinden de olabilir. amacım içimi dökmek .çünkü kimse beni anlamıyor içimdekiler çığ gibi büyüyor. benim çevrem de benim gibi olan kimse yok. en azından varsa da belli etmiyorlar. içimi dökecek bir dost sohbet arkadaşı arıyorum.

  • Aramıza hoşgeldin Özlem. Burası tam olarak içini dökebileceğin bi platform. Hem genel hem özel sohbet alanı var. Biraz daha kurcalarsan bir sürü konu başlığı var. Eminim içlerinde "aa ben de böyleyim ya" diyeceğin olaylar vardır (Her gün üye alan ama çoğunun çok fazla aktif olmadığı bi yer. Devamlılık sağlarsan kimler var kimler yok aktif üyeler kimler görebilirsin). Elimizden geldiğince de yardımcı oluruz 😊

  • Çok teşekkür ederim. özelden sizinle sohbet etmek istiyorum. nereden yazabilirm

  • Telefondan giriyosanız sağ üst köşede profiliniz var ona girin sohbet kısmından, pc'den giriyosanız yine sağ üst köşede mesaj kutusu var oradan konuşma başlatabilirsinz.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!