Eşcinsel olmak İslam'a aykırıysa neden Müslümansın?

  • Eşcinselliğin doğal olduğu gerçeğini çok uzun süre reddetmek için çok uğraştım, hayatımın o yılları çok çelişkili, kafa karıştırıcıydı. Kafamda yanıt arayan binlerce soru dışında İslam'a göre de bir pisliktim. Eskiden Müslümandım ama artık değil.


    İslam, eşcinsel olmanın doğaya karşı korkunç bir büyük suç olduğunu açıkça söylemiyor mu?


    Öyleyse, eşcinsel olmak İslam'a aykırı is neden müslümansın?

  • En İyi Yanıta Git
  • İslam hiçbir yerde kesin bir dille eşcinselliği yasaklamamıstır. Bunu İslamı kavrayamamış dini çarpıtan çıkarçılar söyler. Bana ayetlerden çıkardıkları kesinliği olmayan ve muğlak iddalarla gelmesinler. Ben İslamı seviyorum onu bozan üçkağıtçıları değil.

  • İslam hiçbir yerde kesin bir dille eşcinselliği yasaklamamıstır. Bunu İslamı kavrayamamış dini çarpıtan çıkarçılar söyler. Bana ayetlerden çıkardıkları kesinliği olmayan ve muğlak iddalarla gelmesinler. Ben İslamı seviyorum onu bozan üçkağıtçıları değil.

    islam eşcinselliği yasaklıyor.


    1. islam'da cinsel ilişki yaşamak için evli olmak gerekir.

    2. islam'da evlilik sadece kadın ve erkek arasında olur.

  • Bilmem bu konulara çok kafa yormuyorum çünkü siyah ya da beyaz olduğunu düşünmüyorum. Dindar biri değilim. Biraz alışılagelmişlik benimkisi müslüman bir aileye doğduğum için müslümanım, hristiyan bir aileye doğsaydım hristiyan olurdum vs.

    Şöyle rahat günlere gelsek bi

  • İslam'a eşcinseliğe yer verilmiştir ve şöyle der, kadınsı erkekler olacak iffetini korudukları sürece onlardan korkma, yani erkeksi duygularını kaybetmiş bir kadın, yada kadınsı duyguları kaybolmuş bir erkek sadece fıtratı dışına çıkmıştır İslam hala onu sarıp sarmalar, tabi bunu istemeyen sözde dinci yobazlar olduğu sürece hep karşı gelinecek, hatta şunu bile söyleyen bilinçli insanlar bulabilirsiniz bir kişi eşcinsel bile olsa namaz hala onun farzıdır çünki yinede onu Allah yarattı

  • Kuranda hiç bir yerde eşcinsel kişiye zulüm yada dışlama geçmez, dinden çıkacağı hakkında hiç bir kesin bilgi asla kuranda yok, fıtratına aykırı olmak bir kimseyi kafir etmez, evlilik konusunda zaten hiç bir şey geçmez ama şu var erkek erkeğe veya kadın kadına ilişki yasaktır, ama fıtratı dışına çıkan artık erkek yada kadın değildir, bu kişiler içinde asla ama asla bir keisn bilgi yoktur, şimdi kimisine göre erkek saçmı uzatır fıtratına aykırı diyor ama bakıyoruz peygamberlerin isa as veya Muhammet as olsun saçları omuz hizasından kısa olmamıştır, peki neye göre bu fetva, peki hayvanlar alemini ne yapıcaz hayvanlar fıtratı içinde 2 cins varken maymunlar baş sırayı çeken eşcinsel hayvanlardır, onuda geçelim İslam bize kapanın diyor değilmi, peki neden adem as ilk olarak sadece bir yaprak ile namahremini örttü, bu gelenek sürseydi bizde elbise almak yerine bir yapraklar idare ederdik, yani İslam adem ile dünyaya var edildiğinden beri sesi sözü geçen her kez kendi istediğini dokudu, tüm dinler İslam fıtratı üzerine kurulmuştur, biz Müslümanız Müslümanlığı yayan muhammettir İslam insanlığın var oluş fıtratı dır, bu yüzden kimliklerimizde dini İslam yazar Müslüman yazmaz buda minik bir bilgi

  • Ya, özür diliyerek söylüyorum ama İslamda hani erkek erkeğe yada kadın kadına yasak ya, e İslamda faiz yemekte yasak ama tanıdığım bütün hacılar faiz ile geçiniyor,bizmi bu dinin eşşeğiyiz boşverin kardeşim din söylemlerini söyleyenler önce kendi pisliklerini temizlesinler, bak bir filozofun sözü ver çok severim,kimin haklı olduğunu tartışmayın, neyin doğru olduğuna karar verin der, sen kararını verdiysen zaten tartışacak bişey yok ama onlar hala tartışıyorlar umarım bir gün karar verirler

  • Onun için mi islam ülkelerinde eşcinseller ya intihara sürükleniyor ya da öldürülüyor?


    İran, katar, afganistan, pakistan... bana eşcinsellerin özgürce yaşadığı bir islam ülkesi gösterirseniz bu konuda sizi ciddiye alabilirim.


    Bu ayet ve hadislerden de islamın homofobik bir din olduğunu anlayabilirsiniz.


    A'RAF Suresi 81. ayet meali: Lût’u da Peygamber olarak gönderdik. Hani o kavmine şöyle demişti: “Sizden önce âlemlerden hiçbir kimsenin yapmadığı çirkin işi mi yapıyorsunuz?”


    A'RAF Suresi 81. ayet meali: “Hakikaten siz kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Hayır, siz haddi aşan bir toplumsunuz.”


    Rasululullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyuruyor:

    “Lut kavminin amelini (livatayı) yapanları bulduğunuz zaman livata yapanı da, kendisine livata yapılanı da öldürün.” Ahmed Müsned 1/300, Albânî Sahihu’l-Cami 6565


    Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyuruyor:

    “Allah Lut’un kavminin işini (livatayı) yapana (homoseksüele/travestiye) lanet etsin.” Hâkim

  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 28 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!