Pes Etmeyin Varsın İnatçı Desinler.

  • Merhabalar,


    Bugün kendimi bulma sürecimden biraz bahsetmek istiyorum. Küçüklüğümden bu yana çok zorluk çekerek büyüdüm. Detaya girmeyeceğim ama ben büyürken yanımda annem babam yoktu. Hislerimi ,hissettiklerimi hep içimde yaşadım bu yüzden de keşfetme sürecimde kendimde derin yaralar bıraktım. Ailemin yanına lise 1 geçtim bunun nedeni üvey abimden şiddet gördüğüm için kaçmamdı akrabalarımın yanında küçükken kaldığımda pek anlamıyordum ama yaş aldıkça bana olan tavırlarının değiştiğini görüyordum. Daha fazla dayanamayıp şiddetin kollarına gittim yine . Hayatımda hiç olmadığı kadar şiddete maruz kaldım ve şuan yaşım 20 yeni yeni durulmaya başladı insan bile diyemediğim varlık.



    Erken yaşta büyümeye zorunlu bırakıldım ben . Ben nerde yanlış yaptım, benim de sevilmeye ihtiyacım var gibi sözlerin içinde kayıp olup gittim. Bir anne sıcaklığı için yanıp tutuştum ben . Annem sevmeyi en çok da sevilmeyi hiçbir zaman beceremedi . Her zaman onu anlamaya çalıştım kardeşlerimi ve beni tek başına büyüttü onun zorluğunu çekerken taşlaşması çok normaldi her şeye rağmen annemi çok seviyorum. Tüm yanlışlarıyla ...


    Hayatımı özetlemeye çalıştıkça içinde kaybolup gidiyorum şuan . Bunlar aklımdan hiçbir zaman çıkmıyor ama gülüğümden başka bir yere de bu kadar cüretkarca yazmamıştım da. Neysee konudan şaşmayalım dedim ya lise 1 de sınıf tekrarı yaparken lezbiyen arkadaşım olmuştu butch tarzındaydı . O da yalnızdı ben de yalnızdım , gel zaman git zaman en yakın arkadaşım olmuştu ve o arkadaşım bana açıldığında ,ona destek verip hislerini dinledikçe kendimin hisleriyle çok yakın olduğunun farkında vardım . Çok araştırdım derken bir tanışma sitesinde birinden gerçek anlamda hoşlandığımın farkına vardım. Kabullenme sürecim sıktıydı onu da başka bir gün belirteceğim . Okuduğun için teşekkür ederim.(Hayata karşı inatçı olun pes etmeyin dahası var ama bugünlük ağır geldiği için bitiriyorum )


    HERŞEYE RAĞMEN RENKLİ KALIN :!: byrk

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!