Gay Erkekle Lezbiyen Kızın Arkadaşlığı

  • Bir gay erkek olarak , tam olarak nedenini bilmemekle beraber lezbiyen bir arkadaşım olsun istiyorum sanırım.

    Sanki bir ayna gibi birbirimizi çok iyi anlayacağımız, anlaşacağımızı düşünerek.

    Bu tarz :D arkadaşlığı olan var mı?

    Veya böyle bir ön fikrimin olması normal mi?

  • Zoro

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “Arkadaş Olarak Anlamak , Anlaşılmak.” Yeni Başlık: “Gay Erkekle Lezbiyen Kızın Arkadaşlığı.”
  • Tam olarak bu konuda olmasa da, genel olarak Lgbti+ bireyi arkadaşlara sahip olmak için açtım zaten bu hesabı. Ben de aynı şekilde birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.

  • Burayı açma amacım tabi daha geniş çaplı, sadece bu konuda spesifik fikrimi yazayım dedim. Bu arada Ahmet adım

  • crossdressser ve heteroseksüel olarak gay, lezbiyen,biseksüel,trans kim olursa olsun LGBT arkadaşım olmasını isterim. Onlarla rahat konuştuğum kadar sıradan bi heteroyla konuşamıyorsun konuları. Tabi gelip yönelimim haricinde bana yönelmediği sürece😄bence herkes herkesle arkadaş olabilir. Olsun bi zahmet hepimizde insaniz

  • Bu da doğru tabi , bu arada senin vasıtanla özür dilemiş olayım kadınsı arkadaşlardan genel olarak fikirlerim nedeniyle.

    Toplum sizlere çok iğrenç davranıyor, erkek görünümlü gayden farkınız gözle hemen anlaşılabilmeniz.

    Bazen o yüzden uzak durduğum oldu daha doğrusu bir arkadaşın hareketini kısmen kısıtladığım, uyardığım falan knedimce , başkalarını rahatsız eden tipler gerekçesiyle, aman Ali Rıza Bey keyfimiz kaçmasın der gibi.

    Bu nedenle özellikle sizlere kol kanat geremediğimizi düşünüyorum.

    Sözlü tacizler tonla, fizikseli konuşmak dahi istmiyorum, bir de üstelik arkanızdan laf söylenip gece yanınıza gelmek isteyenlere ayrı kılım.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Zoro ().

  • Çok komik bişekilde kadınlara toplum daha çok tolere ediyor. Lezbiyen ilişkiler vs. Ama konu biyolojik erkek olanlara gelince öyle olmuyor. Bu bütün dünyada aynı sorun. Yanı iki kız elele tutuşurken iki erkeğin elele tutuşması daha itici geliyor genel olarak tüm toplumlarda. Yine evet siz kendinizi gizleyebiliyorsunuz, bende gizliyim ztn. Ama bir erkek olup kadın gibi gözükmek hepten sıkıntılı bişey. Çünkü erkek olmak gibi güçlü,erdemli (!)bir şeyi bırakıp kadın olmak insanların algılarının anlayamadığı bir şey sanırım

  • Evet doğru söylüyorsun, kadından erkeğe dönene de baya kanka gözüyle bakıyorlar hatta. Sokakta yürürken övgüyle falan anlatılıyor.

    Bu arada tanıştığıma memnun oldum :)

  • Cinsel kimliğim ztn ayrı bi sıkıntı, bide bunun üzerine heteroseksüel olmam apayrı bi sıkıntı. LGBT bireyler bile birbirlerini tam olarak anlayamıyor bazen. Sinir oluyor muyum oluyorum. O yüzden ah toplumumuz biraz daha gelişmiş olsada tüm LGBT bireyler, LGBT olmayanlar herkes biraraya gelse de birbirine sapıkça(!) yaklaşmadan herkes birbirini tanımaya çalışsa. Işte hayaller hayaller..

  • Bu konu misafirlerden gizlenmiş 7 mesaj daha içeriyor, lütfen Kayıt Olun veya okumaya devam etmek için Giriş Yapın.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!