Ne olduğumdan emin değilim

  • ilk öncelikle merhaba yeniyim burada. Sizinle danışmam gereken bir konu var burda internet ortamında daha rahat hissediceğim umarım beni anlayış ile karşılarsınız. Geçen yaz kadınlardan da hoşlandığımı farkettim. Öyle büyük bir aşkım olmadı ama erkeklerle sevgili olmaktansa arkadaş olurum genelde bana daha rahat gelirler. Hoşuma giden kızlar çok oldu ama hoşlandığım erkekler de,daha önce kız arkadaşım olmadı ama hoşlandığım bir kız olmuştu daha önce erkek sevgilim de olmuştu.Kafam çok karışık biseksüel miyim yoksa sadece kadınları beğeniyor muyum emin değilim.Siz biseksüel olduğunuzu nasıl anladınız?

  • biseksuellikte kadınlarla erkeklere karsi hislerin esit derecede olmak zorunda değil ben de aynı şekilde erkeklerle arkadaş olmakta iyiyim ama ilişkide cok kotuyum ayrıca bi kadınla sevgili olmak benim için daha iyi olacağını düşünüyorum.cinsel yönelimini anlamak çok zor bi sey değil sadece bunu kabullenmek zor zaten bu sayfadaysan bi seyler yerine oturuyor demektir.

    bende senin gibi bu yaz anladım kadinlara ilgim oldugunu . okul doneminde erkek biriyle flortlestim ondan sonra emin oldum erkeklere değil kadınlara karşı ilgim daha cok oldugunu ama henuz hiç bi kadınla sevgili olmadım.zaten bunu anlaman için illa sevgili olmak zorunda değilsin.

  • Aslında bu çok da önemli bir şey değil. İlla kendini bir etikete bir tanıma sokmak zorunda değilsin. Duygusal olarak beğendiğin biri cinsel olarak itici de gelebilir. Çok kafaya takmadan anı yaşamak gerekli. Aşık olursan iki tarafa da o zaman tamam dersin ama kasmadan, bunları düşünüp kendini sıkmadan yaşa.

    " Hiçbirşey rastlantı değildir!" sm

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!