Kendinizi keşfetme sürecinde ilk defa aşık olduğunuz kadınla yaşadığınız ilişkinin zorlukları var mıydı? Hep mi bu böyle oluyor yoksa ben mi her şeyi batırıyorum bunu merak ediyorum.

Bir kadınla yaşadığınız ilk duygusal ilişki
-
-
Evet ilk olmasının sebebiyle yaş kaç olursa olsun çocukça davranışlar oluyordu ikimizde de. Bu yüzden de anlaşmazlıklar ikimize de çok zarar veriyodu. İlk olmasından kaynaklanıyordur. İnsanın bazı şeyleri yaşayarak üzülerek sevinerek öğrenmesi gerekiyor Kesinlikle ben bir şeyleri batırıyor muyum diye düşünme
-
teşekkür ederim cevabın için
kendimizi kabul etmekle mi başlayacak peki normalleşme süreci? sende nasıl oldu ?
-
rica ederim ne demek, illa şöyle olunca düzelicek gibi düşünmemek lazım bence. zor biliyorum ama biraz akışına bırakmak lazım zamanın getirdikleriyle beraber yavaş yavaş işler yoluna girer diye düşünüyorum. bende de öyle olmuştu
-
Kendinizi keşfetme sürecinde ilk defa aşık olduğunuz kadınla yaşadığınız ilişkinin zorlukları var mıydı? Hep mi bu böyle oluyor yoksa ben mi her şeyi batırıyorum bunu merak ediyorum.
Şu an beni yalnızlığımla baş başa bıraktın
Hiç yaşamadığım duygular
-
ben de kendimi bu duruma getirmektense hiç yaşamamış olmayı tercih ederdim belki
-
ben de kendimi bu duruma getirmektense hiç yaşamamış olmayı tercih ederdim belki
niye ayol fkshdsh
-
kötü bir tecrübe oldu çünkü
ama ders çıkarmalık sayfalar dolu olgu var neyse ki
-
Üstat söylesene senden çok şey öğreneceğiz
Özel değilse dinlemek isterim yani
-
boşver hayat bazen böyledir
-
This threads contains 17 more posts that have been hidden for guests, please register yourself or log-in to continue reading.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!