Bursa'da Gay Hamamı var mı?

• İyi günler. Bursa da hiç gay hamama giden oldu mu? Gay hamam var mı Bursada yahut gay ilişkilerin yaşandığı bir hamam?

• Türkiye' de gay hamam mı var? 😯

:D sen de haklısın ama İstanbulda Firuz Ağa diyorlar, Ankara'da da bir tane varmış. Bursa gibi bir yerde eminim vardır ama bilmiyorum. İki kişilik odalar var hamamda ama o birlikte olduğun kişiyle tutuluyor, heyecan aramak için de birlikte olduğunla gitmek sıkıcı. Ben hamama gidip biraz heyecan yaşamak istiyorum. Bulursam böyle bir hamam, bakalım.

• Nikopol

Changed the title of the thread from “Bursa'daki Gay Hamam Var mı?” to “Bursa'da Gay Hamamı var mı?”.
  • :D sen de haklısın ama İstanbulda Firuz Ağa diyorlar, Ankara'da da bir tane varmış. Bursa gibi bir yerde eminim vardır ama bilmiyorum. İki kişilik odalar var hamamda ama o birlikte olduğun kişiyle tutuluyor, heyecan aramak için de birlikte olduğunla gitmek sıkıcı. Ben hamama gidip biraz heyecan yaşamak istiyorum. Bulursam böyle bir hamam, bakalım.

Kız o erkek genelevi gibi o ne yahu öyle :) tabi erkekler yaşamda çok daha açık görüşlü, değişik ne diyeyim bulursun umarım ama dikkat et hijyen ve diğer şeylere. Hamamlar bulaşıcı herşey için daha açık

Participate now!

Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!