icimdekikurbaga adlı kullanıcının mesajları

    Evet bunu bir insanın aniden yaşaması üzücü gerçekten, ancak ben her birimizin yaşama amacımız olduğuna inanırım hani sınanmak gibi değil ama yaşıyorsak bir nedenimiz olmalı ve onu bulmalıyız gibisinden. Eğer sende hayatta kalmışsan bir sebebi olmalı ya kendin için ya da başka insanlara dokunabileceğin bir sebep. Önemli olan onu bulma yolunda ilerleyebilmek. Tabi maalesef insanlarımıza engellerden bahsedince bi duraksayabiliyorlar bununla yaşamak belki zor olsa gerek haklısın ancak yine o insanların bir çoğununda düşünme ve empati veya sevgisizlik gibi çok daha büyük ve özelliklere çevrelerine zarar verdikleri engelleri var farkında değiller. O sebepten içindeki kendi var olan insanlığına inan bence dışarıdan etkenler olunca tabi azalıyor gibi oluyor ama dediğim gibi benim kendi düşüncem tabi ama belki buradan söylemesi kolay gelecektir bana, öyle düşünebilirsin ama gerçekten hepimiz için hala yaşıyor ve nefes alabiliyor olmamızın bir sebebi var, kimseye bakmadan önce kendi içindeki iyiliği bulmalı insan onu kaybetmeden sonra gerisi bir şekilde gelecektir zaten. Yine saçmaladım belki de konudan saptım kusura bakma

    Her hafta bi düş pazarı, kurulur bu sokakta.
    Hünerler sergilenir, defolar saklanır.
    Pazarlık yeridir burası, bi eksik bi fazla.
    Herkes bir şey kazanır ya, kaybeder biraz da.

    O gün bütün tezgâhlar renklidir bu sokakta.
    Avare dolanmalar zevklidir.
    Taze kokar çiçekler.
    Etiketler gizlidir, belli olmaz pahası
    Çünkü satılan sevgidir bu sokakta.

    Boş bi kalbe muhteviyat aranır bu sokakta.
    Sevgi yırtıklarına taze tenler yamanır.
    Kötüdür içten içe.
    Bi ışık yanarken,
    Bi başkası mutlaka kararır bu sokakta.

    Bahar gibidir ama, kara kış bu sokakta.
    Bi satır güzel sözü, arayış bu sokakta.
    Çoktandır burda evim, alışmışım nafile.
    Sende kabul edersen gülüm kalalım bu sokakta.

    Şanışer - Bu Sokakta

    Eyvallah umarım alışırım ve kaliteli bir diyalog merkezi kurabilirim.

    Şuan bu söyleyeceğim şeyler için beni yargılama, 7. yılımı bitirdim 8. yılımdayım ve etrafımda insan sayısı, bir elin parmak sayısını geçmez.

    Dileğim buralarda yalnızlığıma derman olmak, arkadaşlar edinebilmek ve sosyalleşmek..!

    Neden yargılama dediğini anlayamadım ama zaten insanlar artık insanlarla kaliteli, saygılı iletişim kuramıyorken arkadaş edinmekte bir o kadar zor olabiliyor.

    Aynı gün 2 görüşme olunca sıkıntı yoksa dediğin gibi en azından yürüyüz gezi olur. Hem iş görüşmesi yapılacak yeri aradım "sadece görüşme için mi yoksa çalışma yeri mi orada olacak" diye bilgi almak için yolda nihayet dönüş yaptılar ve bana "görüşmeler burada değil başakşehir de yapılacak" dediler. Valla o kadar yolu gitmişken tam tersi istikamete gitmek zor geldi. Başakşehir iş merkezini aradım 7-8 defa dönen olmadı bende eve geldim. Hava sıcak zaten yağmurlu yada serin olsa oraya da giderim ama şimdi başakşehire gidip "burada görüşme yapılmıyor" denme ihtimali de var. Saçma saçma işler insan bi telefona bakar bilgi verir adam gibi olumlu olumsuz görüşürüz ama kimsenin kimseden haberi yok.

    Evet maalesef özellikle eleman alımında iş verenler çok ilgisiz. üzüldüm ancak hiç olmazsa denemişsin:)

    Duyarlılığından ötürü teşekkürler, ben daha çok muhabbet tabi'ki paylaşım, arkadaş edinme zaten hali hazırda YENİ üyeyim siteyi bile tam anlamıyla çözdüm denemez.

    Rica ederim bir şey yapmadım ancak ben teşekkür ederim, evet ilk başlarda biraz zorluyor insanı ve benim ilk üye olduğum zamanlara göre biraz daha aktif olduğundan daha çok alışacaksınızdır eminim, hoş geldiniz tekrardan:)

    Konular olarak aslında bende ne gibi konulara alakalıyım tarzı bişey düşündüğüm de tam emin olamıyorum, bir çok şeyin karışık olduğu bir dönemdeyim sanırsam.

    Teşekkürler Bende öyle ümit ediyorum dileğimde o yönde, uğraşımda keza..!

    Ne gibi konularla alakadarsın.

    Buralarda olma mayetin benim gibi sadece lak lak mı? :)

    Yoksa oluşturmuş olduğun bir grup dahili bir bireymisin?

    Tabiki hepimiz konuşup muhabbet etmeye geliyoruz temelde ve birbirimize olabildiğince yardım etmeye manevi olarak. Ben kendimi arayış sürecimde buldum burayı lgbti olup konuşup muhabbet edebileceğim yeni arkadaşlar edinmek ve elimden geldiğince faydalı olabilmek istedim sonra burayı buldum ve iyi ki de bulmuşum hem yeni güzel insanlar tanıyorum hem de yeni bir çok şey öğreniyorum.

    Iş başvurusuna çağırdılar ama 3 saatlik mesafede. Neymiş bulunduğumuz ilçe için de geçerliymiş toplu görüşme yapılacakmış 😪 4 vesait ile sıkıyosa siz gidin diyecem ama yemiyo :) şu an bir çay bahçesinde oturmuş gitmek ve gitmemek arasında kendi içimde oylama yapıyorum. Nihayetinde o kadar yolu gidip "üzgünüz uygun bulunmadınız" sözünü duymak da var.

    Hep o söylemeye yemeyen şeyler kalıyor içimizde kalmasa keşke :D ama bence benim şahsi fikrim olumsuz olması gibi büyük bir ihtimal var ama olumlu olması gibi de bir ihtimal daha var o da gitmek mi dersin 🙈 (gelişine geldi ya pardon :) Ciddiyetten sapmadan tamamlıyayım, eğer iş bakımından içine siniyorsa bence bi dene, hem oraya gitmek haricinde gün içinde yapacağın başka önemli bir durum yoksa değerlendirmeye değer, bence her zaman bir umut vardır içimizde onu dinlemek gerekebilir bazen, saygılar:)

    Aynen haklısın ya bu daha sağlıklı ne örümcekmiş ona takılı kaldık. :D Ben aşamaları deneyeyim. Geri dönüş yaparız 😂😂

    Daha sağlıklı bir noktada sonlandırdığımız için mutluyum o zaman kolay gelsin sana bu yolda güveniyorum başarabilirsin :D Güzel geri dönüşlerini bekliyorum 👍 😄

    Ay ilk benim haberim olacakğı için çok şanslıyım :D dört gözle bekliyorum bak :D tatliş bakmıyorlar :D hain bakışı atıyorlar :D :D

    Sen tekrardan o zamanlara geri döneyim mi istiyorsun çok ayıp :) Bence sende bunu aşmayı dene sonra nasıl yaptığını nasıl gittiğini anlatmak için görüşelim bu daha sağlıklı bence :D yoksa ikimizde takılıp kalıcaz bu durumda gibi 😂

    Yetiştirme tarzı olarak inanıyordum, hatta küçükken arkadaşlarla sokakta kara kedi görsek birbirimizin saçını çekerdik 😅 Ama artık inanmıyorum hiç birine.

    Gökyüzünün rengini sen seçebilecek olsaydın hangi renk olsun istersin?

    Yaaa ama ben görmeyi çok isterdim 😂😂 haha Yok yok annemin yanında veya kimsenin yanında yapmam bu sefer bu kız gerçekten delirdi derler 😂😂 Bende olsam bende bakakalırdım. Bu napıyor böyle diyerek bi bakışı atardım yani😂😂

    Bir gün yine o hallere kadar gelirsem ilk sana haber veririm :D :D Demesinler demesinler o delilik evresine gelince hiç tatliş bakmıyorlar bir daha sana test edildi onaylandı :D Ben şuan canlandırdım o bakışı zaten merak etme :D

    Çok teşekkürler açıklayıcı olmuş, FTM ve MTF dediğimiz durum trans bireylerin geçiş yapmadan önce hissettikleri gibi mi oluyor yanlış anlamadıysam eğer? Ya da doğduğu cinsiyette hissetmeyip ama herhangi bir ameliyat görmeyenlere mi deniyor?