The King of Sodom adlı kullanıcının mesajları

    bir erkeğin kendini kadın gibi düşünmesi pasif bir ilişki de yaşamak istediği anlamına gelmiyor.

    kadın elbisesi giyip eşiyle düz yani heteroseksüel bir ilişki yaşayan insanlardan tutun sokakta kadın elbisesi ile eşiyle çıkıp alışveriş yapmak isteyen insanlardan bahsediyorum.


    Cinsel Eğitim ve Araştırmaları Derneği var, bu konuda uzman bir kurum.

    Dernekle iletişime geçip uzman bir psikologdan randevu alabilirsiniz.

    Düşünürseniz derneğin iletişim bilgilerine paylaştığım bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.


    İletişim | CETAD - Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği

    Otojinefili diye bir durum da var.

    Bir erkeğin kendini bir kadın olarak düşünmesiyle cinsel olarak uyarılma eğilimi.

    Tabi otojinefilinin parafili olup olmadığı yönünde çeşitli tartışmalar da söz konusu.


    Parafililer (cinsel sapkınlıklar) ne demektir?

    Parafili, cinsel uyarılma ve orgazm için, alışılmadık nesneler, eylemler veya durumları içeren tekrarlayıcı ve yoğun cinsel dürtü, fantezi veya davranışların zorunlu olması ile karekterizedir. Parafili denebilmesi için kişinin zorunlu ve tekrarlayıcı bazı koşullara bağlı olarak orgazm olabilmesi gerekir. Zaman zaman yapılan farklı cinsel etkinlikler parafili olarak değerlendirilmez

    merhaba, feminen davranış veya görünüme sahip olup lgbti birey olmayan bir çok insanın karşılaştığı sorunla karşılaşmışsınız.


    öncelikle insanları cinsiyet ve etnik köken gibi kategorilere ayırmayı doğru bulmuyorum


    görünüş ve davranışlardan bir insanın eşcinsel olup olmadığını anlamak mümkün değil, bunu çevremizdeki insanlara anlatmak toplumu bilinçlendirmek gerekir.


    bir eşcinsele de feminen davranışlara veya görünüşe sahip olup eşcinsel olmayan bir başka insana da eşcinsel misin diye sorulmasını da doğru bulmuyorum aslında.


    eşcinsel değilse kafasında sürekli acaba insanlar beni eşcinsel mi sanıyor gibi soruların oluşmasına yol açıp psikolojisinin ve sosyal yaşamının olumsuz yönde etkilenmesine yol açabilir.


    eşcinselse de dışarıdan bu kadar anlaşılıyor mu diyerek çeşitli kaygılardan dolayı psikolojik yönden olumsuz yönden etkilenebilir.


    kişisel düşüncem fazla takılmamanız, yani sizin bu sorunları yaşamanız çocuğunuzun da buna benzer sorunlarla karşılaşacağı anlamına gelmez.


    üzerinizden bu düşünceleri atıp geçmişe bir çizgi çekin, gerekirse bir psikologdan randevu alın.

    bir psikologdan randevu almanızı önermemi yanlış anlamayın sakın.

    psikologlara sırf ruh hastaları gitmiyor :)


    ben olsaydım hiç takılmaz bir erkek çocuğuna sahip olmayı da isterdim.

    Lubunyaca benzeri ingiltere'de de Polari adlı bir jargon kullanılıyordu.


    Yardımı dokunabilir...


    Eşcinsellik 1967'ye kadar yasa dışıyken, Gay Topluluğu kendi dilini kullanmak zorunda kaldı.


    LGBTİ+'lar son zamanlarda devletin zulmünden korkmadan toplumda daha açık bir şekilde var olabildiklerinden, duygularımızı ve kişiliklerimizi toplum içinde açıkça ifade edebildi. Ancak bu her zaman böyle olmamıştır. Eşcinsellik, Birleşik Krallık'ta o kadar yeraltına çekildi ki, birçoğu yeni, gizli ama etkileyici bir iletişim biçimine dönüştü.


    Polari ilk olarak 1950'ler ve 1960'larda Britanya'daki tiyatro ve eşcinsel altkültüründe ortaya çıktı ve 1964'ten 1969'a kadar süren popüler bir BBC radyo programında kamp radyosu karakterleri tarafından gizli kullanımıyla daha yaygın olarak bilinir hale geldi. Aynı zamanda, birçok eşcinsel erkeğin yolcu gemilerine (özellikle P&O) garson, görevli ve eğlendirici olarak katıldığı Tüccar Donanmasında da yaygın olarak kullanıldı. Esas olarak, işçi sınıfı kökenli olma eğiliminde olan kamp veya efemine gey erkekler tarafından kullanıldı. Bir anlamda, “dışarıda” kalarak en az kaybedecekleri vardı.


    Polari 1960'ların sonlarında kullanılmaz hale gelmeye başlamıştı, Julian ve Sandy'nin popülaritesi bu gizli dilin kamu malı olmasını sağladı ve 1970'lerin eşcinsel özgürlükçüleri onu oldukça aşağılayıcı, bölücü ve politik olarak yanlış olarak gördüler (çoğu öyleydi). cinsel istismarları tartışmanın yanı sıra insanlar hakkında dedikodu yapmak veya insanları eleştirmek için kullanılır). 1990'ların ortalarından bu yana, Round the Horne kasetlerinin ve CD'lerinin yeniden dağıtılması ve artan akademik ilgi ile Polari, hafif bir canlanma yaşadı. Muhtemelen hiçbir zaman tamamen yok olmayacak, ancak daha yeni kültürel kavramlara atıfta bulunmak için sürekli olarak yeni kelimeler icat edilmekte ve güncellenmektedir - örneğin, yakın tarihli “Madonna pençesi” terimi, eski, solmuş bir el anlamına gelir. 2002'de Polari üzerine iki kitap yayınlandı, Polari: The Lost Language of Gay Men ve Fantabulosa: A Dictionary of Polari and Gay Slang (her ikisi de Paul Baker tarafından yazıldı).


    Polari sözlüğü için:


    Polari, The Forgotten Gay Language › Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender & Intersex News
    When homosexuality was illegal up until 1967 the Gay Community had to use our very own language. Polari first came about in the theatre and the gay subculture…
    news.lgbti.org

    İlk defa duyuyorum @daslann071


    google'dan biraz bakındım ve anladığım kadarıyla otojinefili, bir erkeğin kendini bir kadın olarak düşünmesiyle cinsel olarak uyarılma eğilimi. parafili olup olmadığı yönünde çeşitli tartışmalar da söz konusu.

    doktoru aldatıp ameliyat olmayacağını söylesen ve ilk heyeti geçsen bile mahkeme ameliyat için hastaneye sevk eder, ameliyat sonucu ameliyat başarılı bir şekilde gerçekleşti şeklinde mahkemeye bir ikinci heyet kararı gidiyor. sadece orşiektomi ameliyatı olup heyetten geçemezsin.

    kısacası tam anlamıyla cinsiyet geçiş ameliyatı olmadan kimliğini değiştiremezsin.

    Hastaneye sevk olduğunuz zaman psikiyatri takibi başlıyor. Eğer sosyal hayatınızda geçiş yapacağınız cinsiyete uygun iseniz (Gerçek yaşam deneyimi) psikiyatri süreci daha çabuk biter. Ortalama 1 yıl kadar sizi takip ediyorlar. Gerçek yaşam deneyimi uygulamanızı istiyorlar. Daha sonra psikiyatri sizin transseksüel olduğunuza kanaat getirirse sizi heyete çıkartıyorlar ve hormon tedaviniz başlıyor. Yaklaşık 1 yıl hormon tedavisi devam ediyor. Daha sonra tekrar kurula çıkıyorsunuz ve bu kurulda ilk önce başvurduğunuz mahkemeye cevap gidiyor.


    Devamı...

    Trans kadın Cemre intihar etti.


    Süper Haber'de yer alan haberde, Türk milliyetçisi bir LGBT birey olan Cemre'nin ölümünden, kensini siyasi gerekçelerle "faşist" olarak hedef gösteren ve işinden attıran LGBT dernekleri sorumlu tutuluyor...


    Sosyal medyada Türk milliyetçisi bir LGBT birey olduğu için hedef gösterilen Cemre intihar ederek yaşamına son verdi.


    Cemre'nin işinden LGBTİ+ dernekleri tarafından kovdurulduğu, milliyetçi olduğu için "mahalle baskısına" maruz kaldığı ve intihara sürüklendiği öne sürülüyor.


    Olay sosyal medyada geniş yankı bulurken, Cumhuriyet Gazetesi'nden Sefa Uyar konuyla ilgili, "Trans olduğu için ötekileştirilen, Türkçü olduğu için de etnikçi LGBTİ tayfası tarafından dışlanan, işinden dahi kovdurulan Cemre intihar etmiş. Duyduğum andan beri üzgünüm ve öfkeliyim." paylaşımı yaptı.


    Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan M. S ise şu ifadeleri kullandı;


    "LGBTİ+ dernekleri bir trans kadın olan Cemre'yi her girdiği işten attırmış, üstüne sürekli sosyal medyadan taciz etmiş ve "faşist" diye hedef göstermiş... Sebebi Türkçü olması... Cemre bugün, doğum gününde intihar etti."




    Türkiye Cemre'yi konuşuyor! İntihara nasıl sürüklendi?
    Detaylar SuperHaber'de...
    www.superhaber.tv

    bence aranızdaki daha önceki samimiyet hariç, hiç bir şey olmamış gibi aynı şekilde devam edip zamana bırak. eğer aile işin içine girer ve sorun olursa bir işin ve ekonomik özgürlüğün de varsa son seçenek olarak evden ayrılmayı da düşünebilirsin.


    uyuşturucuyu da kesinlikle bırak, eğer uyuşturucu kullanan arkadaşların varsa arkadaşlığını da sonlandır. hornet gibi uygulamalardan da uzak dur.


    kişisel olarak tavsiyem bu.

    mrb bu konu hakkında bende fikirlerinizi almak isterim bende erkegim fakat kendimi kadın gibi hissediyorum erkeklere ilgim yok bir kadının beni bir kadını sever gibi sevmesini aktif olmasını istiyorum kadın iç çamaşırlaŕı giyiyorum aktif degilde pasif olmayı ve aktif kadınlardan hoşlanıyorum ve onlara pasif olmaktan zevk alıyorum hormon testimi ne yapılmistı erkeklik hormonu az var dediler ve suan jinekomasti yani meme büyümesi var daha çok kendimi kadın olarak hissetsemde vücudum erkek bildiniz gibi dışlanma korkusundan ameliyat olmadim ülkemizde toplundan dışlanıyorsunuz bununda bedelu ağır oluyor sineye çekmek gizli gizli duygularımı yaşamak zorunda kalıyorum


    İçinde bulunduğunuz durum bir fantezi mi yoksa bir cinsel kimlik bozukluğu mu bilemem ama eğer kendinizi kadın olarak görüyorsanız büyük olasılıkla bir trans kadınsınız.


    Eğer kendinizi kadın olarak görüyor ve sadece kadınlara karşı ilgi duyuyorsanız büyük olasılıkla bir lezbiyen trans kadınsınız.


    Bu konuda yapmanız gereken en doğru şey CETAD'la iletişime geçip uzman bir terapistten randevu almanız olur. Uzman bir terapistin yardımıyla cinsiyet kimliğinizi ve cinsel yöneliminizi anlayabilirsiniz.

    İçinde bulunduğunuz durumla ilgili Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği, CETAD'la iletişime geçebilirsiniz. Dernek sizi bu konuda uzman bir terapiste yönlendirebilir. Uzman bir terapistin yardımıyla cinsiyet kimliği ve cinsel yöneliminizi anlayabilirsiniz.



    CETAD İletişim Bilgileri:


    Adres:Büyükdere Cad. Gümülcineli Ap. No:16 K.5 D.10 , Şişli / İSTANBUL
    Telefon:0212 219 59 54 / 0212 296 56 82
    Mobil:0538 952 70 35



    Arayışınız konusunda da, burası bir partner veya arkadaşlık sitesi değil.

    Bu konuda bir çok arkadaşlık sitesi ve uygulaması var.

    Google'da aratarak bu uygulama veya sitelerden birisine üye olabilirsiniz.

    Beyaz Duman adlı yeni romanın yazarı Itamar S.N. ile röportaj.


    Kitabınız bazı siyasi ve sosyal meseleleri ele alıyor. İsrail-Filistin çatışmasından LGBT haklarına. Kitabınızı nasıl tanımlarsınız?


    Beyaz Duman her şeyden önce bir aşk hikayesidir. İki erkek arasındaki bir aşk, birinin ülkesine olan vatansever bir tutku ve tüm insanlar için birincil aşk. Kadın hakları, LGBTI hakları veya azınlık hakları olup olmadığının önemli olmadığına inanıyorum. Sonunda, her şey temel insan haklarına iniyor. Bunlar ayrı savaşlar değil. Bu, dünyamızı daha iyi bir yer haline getirmek için güçlerimizi birleştirmemiz gereken bir mücadele.


    Bize biraz kitabınızdan bahseder misiniz, böylece yazdığınız savaşları hepimiz anlayabiliriz?


    Beyaz Duman, alternatif bir ülke olan Isratine'de alternatif bir ailenin hikayesidir.


    Yonatan Green, sağcı babası İsrail Başbakanı'nı kışkırtmak için her şeyi yapacak biseksüel, entelektüel bir baş belasıdır. Ancak Yonatan, İsrail ve Filistin'in demokratik bir birliği olan Isratine'nin yaratılmasını kolaylaştırdığında ilk kez babasıyla gurur duyuyor.


    Yonatan, utangaç bir teknoloji girişimcisi olan Meir ile tanıştığında, ilk kez aşık olur ve çift evlenmeye karar verir. Kader hayatlarına Amal'ı getirdiğinde aile büyür. Onların aşk hikayesi, yeni Isratine Eyaleti ile birlikte ortaya çıkıyor. Ancak hem Yahudi hem de Arap anti-liberal güçler güçlerini birleştirdiğinde, yeni keşfedilen hassas demokrasiyi tehlikeye atıp Yonatan'ın ailesinin hayatını tehdit ettiğinde barış ve birleşmenin coşkusu azalmaya başlar. Duman ülkeyi sararken, Başbakan hatalarını kabul etmeli ve Isratine'nin hırslı rüyasını yeniden düşünmelidir. Bu hikayenin nasıl bittiğini anlatamam :)


    Bu kitap aynı zamanda asit saldırıları da dahil olmak üzere Ortadoğu'da kadınlara yönelik devam eden gaddarlığı da ele alıyor. Hangi araştırma sizi bu özel suça yönlendirdi ve neden onu seçtiniz?


    Benim kahramanım, ilham perisi, deus ex machina'm Amal, muhafazakar, ataerkil bir toplulukta birçok hayali olan genç bir Filistinli kadın. Ağabeyi, Yahudilerle yatarak ailenin onurunu lekelediğinden şüphelendiği için yüzüne asit atıyor. Kurtarıcıları, beklenmedik bir şekilde, güçlü, eşcinsel evli bir çifttir. Amal'ın bildiği her şeyi sorgulamasına neden olur. Beyaz Duman, geleneksel “sağ ve sol” anlayışını baltalamak için doğdu. Medeniyetler çatışması anlayışı. Dünya çapında yıllık asit saldırısı suçlarının çoğu, kadınlara karşı, özellikle de kayınvalidesi tarafından işleniyor. Gelininin oğlu için yeterince iyi bir eş olmadığına inanıyor. Ezilen kadınların soyları, yanlışları anneden kızına aktarır. Uyanma vakti.


    Yonatan ve Meir gibi bir aşk yaşadınız mı?


    Ne yazık ki, kitabın otobiyografik bir parçası değil. Hayatımda aşkı biliyordum, kalbim kırıldı, ama yine de Meir'imin beni aradığını umuyorum.


    İsrail ve Türkiye ilişkilerinde nerede duruyorsunuz?


    Sadece bir kez, ama bir haftalığına İstanbul'daydım. Kendimi tamamen evimde hissettim, kolay kolay söyleyemeyeceğim bir şey. Bizler kardeşiz, çılgın Ortadoğu bölgemizdeki tek demokrat ülkeler. Ben kör değilim ve bariz gerçeği söylemeyecek kadar kibar değilim. Son on yılda ülkelerimiz arasındaki uçurumu ve düşmanlığı sevmiyorum. Ama bu büyük ama bence bu uçurum biz halklar arasında değil, hükümetler arasında suni bir boşluk. Devlet çıkarlarının bizi ayırmasına izin vermemeliyiz. 2008'de güzel ülkenizde evde hissettiğim kadar bugün Tel Aviv'de kendinizi evinizde hissetmenizi istiyorum.


    Kitaba geri dön. Yeni ülke olan Isratine'nin bayrağındaki sembolü sormak istiyorum. İslam hilalimiz, Davut yıldızınız ve Hıristiyan haçından oluştuğunu görebiliyorum. Neden bu sembolü seçtiniz?


    Bir sır duymak ister misin? Bu sembolü 15 yıl önce çizdim ve sırtıma dövme yaptırdım. Tanrı'nın doğru, gerçek ya da başka bir saçmalıkla savaşmak için Tanrı'nın bir olduğuna ve insanlığın aptal ve çılgın olduğuna dair temel inancımı ortaya koyuyor. Uyanın, Tanrı aşkına. Bir Tanrı vardır ve o aşktan başka bir şey değildir.


    Okurlarımıza iletmek istediğiniz bir mesaj var mı?


    İnsanlardan kitaplara bir şans vermelerini istiyorum. Çılgın hızlı ileri teknoloji dünyamızda, insanlar çok fazla bilgiden bunalmış ve huzursuz hale geldi. Uzun vadeli bir ilişki için çaba harcamaktansa neden tek gecelik ilişkiyi tercih etmelerine şaşmamalı; Facebook'ta bir gönderiyi okumak yerine Instagram'daki Fotoğrafı bile tercih ediyorlar. Daha mutsuz, daha sinirli olduk. Bir kitap, bir filme veya bir Tik-Tok hikayesine kıyasla uzun vadeli bir ilişkidir. Yarın tekrar buluşana kadar özlediğiniz bir arkadaşınızla uzun süreli bir ilişkinin neşesini ve sakinliğini yeniden keşfetmenin zamanı geldi.


    White Smoke Amazon: https://amzn.to/3e72rOn
    White Smoke Linktr: https://linktr.ee/itasn80


    Röportaj: news.lgbti.org

    White Smoke, A New LGBTI Middle Eastern Novel › Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender & Intersex News
    We're here with Itamar S.N., the author of the new novel, White Smoke. Your book deals with some political and social issues. From the Israeli-Palestinian…
    news.lgbti.org

    Ailemden ayrı yaşıyorum sürekli arıyorlar sana kız arıyoruz diyorlar evlenmek istemiyorum dersem neden diyecekler bir sorunun mu var diyecekler bizim toplumda öyle diyorlar ne cevap vereceğim bilemiyorum

    Phoenix 'in yazdığı gibi aradıkları zaman biraz birikim yapıp, örneğin bir arabanız yoksa araba alıp öyle evlenmeyi düşünüyorum gibi bir gerekçe göstererek geçiştirebilirsiniz..

    İki gün önce bir firmanın web site tasarım işini almıştım, firma sahibi demin aradı perşembe günü fuara kadar web sitesinin yetişmesi gerekiyor dedi. Yetişir dedim, aslında 2 3 saatlik iş kaldı bugün mü tamamlasam yarın mı onu düşünüyordum.

    İntihar olayını öncelikle kafanızda silin.

    Profilinizde Ağrı'yı görünce kişisel tavsiyem sadece ailenizden ayrılmanız yönünde olur.

    Önemli olan şeyin kendiniz; ruh sağlığınız olduğunu unutmayın.

    Eğer yetişkin bir bireyseniz, bir mesleğiniz var ve çalışıyorsanız ailenizden ayrılın.

    Şimdilik evlenmeyi düşünmediğinizi söyleyerek geçiştirirsiniz.