hoşgeldin Layla
Posts by EgemenBix35
-
-
hoşgeldin Sudexx
-
hoş geldin ozlemm16
-
admin senden ricam şöyle saçma sapan arayış yapanların üyeliğini sil bu ne saçmalıktır ya Nikopol
-
anlaşmalı olarak evlilik yapıcağınız zaman her iki tarafında bir birinin hayatına sayğı duymak ve müdahale etmemek zorunda her ikisi de farklı birşeyler yaşayıp kendi aralarında da bir ilişki yaşarsa bence ortada sorun kalmaz bu tür ilişkilerde kıskanclık yerine güven saygı temeli daha önemli sonuçta ben biseksual olarak bir erkek le olamicaksam ve yahut evleneceğim kadın da bir bayan arkadaşı olmicaksa ozaman evlilik mantıklı olmaz bence ozaman kadın da erkek de her ikisini bekar olarak da yaşabilir bence ama şu varki toplum olarak halen kabul edilmedeğimiz hergün biraz daha homofobik saldırısı ve aile baskısın dan kaçmak için kendimize yer arar olduk....
-
bu akşam izlediğim türk film olan ve başroller de demet akbağın oynadığı film de filmin 1.23.30 da iki eşcinselin bir birine bagışından anlaşılıyor çok az da olsa LGBT her yerde
-
muhtemelen Butch Aktif lerden bahsediyor...
-
madem okadar bilği sahibisin önce kendini çöz oldumu ???
-
her iki tarafa ilğisi olması düşündürdü beni okadar
-
olabilir dedim zaten net demedim ki
-
stalkerofbaek pansexual olma ihtimali de olabilir ?
-
ayvalık cunda adası arasında bir yerde
-
ben kadınların doğal olmasından yanayıp makyaj illaki yapılır ama abartılı olunca itici oluyor bu yüzden en güzeli doğal olmak
-
selam konu ile alakalı değil ama 2 gün önce izlediğim LGBT içerikli bir film sizde benim gibi izlemediyseniz tafsi ediyorum
3 Nesil izle
Filmde bir ergenin, kızlıktan erkekliğe geçişi ve ailesinin bu gerçeği kabullenişi anlatılıyor. Klinik bir vaka olarak kız vücudunda dünyaya gelmiş ama aslında erkek olan bu gencin topluma uyum sağlayışı konu alınıyor.
Tür: Dram
Kategori: 1080p Film izle, Film izle, Filmler
IMDB Puanı: 5.6
-
var tabiki izmir de nasıl varsa ist istiklal de bir çok LGBT bireyler için takıla bileceği bar ve cafe ler mevcut
-
modern combat 5
-
bana kalırsa en güzel il izmir ve oradaki lgbt li üyelerin gidebilicekleri cafe yada barlar oldukca güzel mekanlar...
-
@icimdekikurbaga peki yardımcı olabiliceğim bir konu olursa yaz
-
-
umarım aradığını kişiyi bulursun lakin yinede dikkatlı ol