Koray Cankat adlı kullanıcının mesajları

    Gari̇p duygular içindeyi̇m. Kadınlara karş hi̇ç İlgi̇si̇ olmayan erkek eşci̇nseldi̇m ancak dönüşüm mü geçiri̇yorum acaba? Böyle hi̇ssedenler oluyor mu yani̇ sonradan bi̇seksüel olunuyor mu ya da duygularım bana oyun mu oynuyor?

    Eşini ne alala biseksuel yapacak bunun için eşini başka bir kadınla paylaşmış olması demek o durumda zaten erkek hetero fantezici oluyor başka birşey değil. Eşini başka bir erkek ile paylaşacak ise ki bu da hastalıklı bir durum bana göre apayrı bir duruma çıkar. Bunla ilgili bir atasözü vardı da aklıma gelmedi şimdi hem ayranım dökülmesin gibisinden. Nereden tutarsan tut elde kalır. Sonradan arayış içerisine girecek insanlar evlenmesin bu şekilde. Yani bu eşimi ben tatmin edemiyorum ya başka biri gelsin de etsin ben de izleyeyim durumu da değil. Neyse ya akşam akşam :)

    :) güzel ama toplumumuzda evlilik yapmak zorunda kalan lgbtiler de var. Ne biley:Dim belk adamcağız da zorla evlendirilmişdir. Ben de istiyorum bir evlilik yapmayı ama heteroseksüel bir kadının hayatını karartamam. Çocuk sahibi olmak için kendim gibi bir eşcinsel bayan :) yoksa ben de yukarıdaki arkadaş gibi farklı arayışlara girerim maazallah :S

    Merhaba arkadaşlar,

    Anadolu'da ya da küçük yerlerde LGBT bireyler hayatta ne gibi zorluklar çekiyor acaba? Sonuçta küçük bir yer ve herkesin birbirini tanıdığı bir alan... Mesela kızlara evlenmelisin diye baskı kuran ya da erkeklere kız gibi oturma vb... ifadeler kuruluyor mu? Yaşam alanları ve yaşadıkları zorluklar nelerdir? Büyükşehirde yaşayan LGBT bireyler az da olsa bu toplum ve aile baskısını yaşamıyor olabilirler ama ya taşrada-köyde... yaşayanlar?

    merhaba arkadaşlar eşcinselim ve evlenmek istiyorum. ancak kadınlara karşı ilgim yok. sizce benim durumumda olan ve evlenmek isteyen bir lezbiyen var mıdır ya da böyle bir evlilik yapan arkadaşlarınız oldu mu tanıdığınız bildiğiniz