Rainboy adlı kullanıcının mesajları

    Cinsel yonelim her zaman kati ve tek cins odakli degildir. Zamanla ilgi duydugun kisiler degisebilir. Belki cinsden cok kisiye ilgi duyuyorsundur. Ismi biseksuel yada panseksuel olsun farketmez ama sen de fark etmissindirki bu senin cokta kontrol edebilecegin bir durum degil. Dolayisiyla kendini illa bir harfe dahil etmek zorunda degilsin.

    Maalesefki icinde bulundugumuz toplum bize karsi hos goruslu degil ama sirf bu yuzden kendini inkar etme. Elbetteki sen de bu hayyata yolunu bulacaksindir.

    Anlattığın durumlar bana depresyon belirtileri gibi geldi ki zaten bir cogumuzda bu durum mevcut malum çevre durumlarından. Kendinin ve davranışların farkındasın bu iyi bir sey. Emin ol bu karmaşıklığı ve bitkinligi yasayan bir sürü kişi var. Ben de yaşadım, ve yaşıyorum. Yapman gereken vazgecmemek. Sorunu bulup cozum aramak. Buraya bunları yazman bile bir adım. Kolay değil bunları paylaşmak o yüzden seni tebrik ediyorum. Eger cevrendeki insanlar durumu daha kötü yapiyorsa cevreni değiştirmende yararlı olabilir. Unutma senin de bu dusunceliginin ve iyi yaninin kiymeti bilen birileri mutlaka vardır.

    Merhabalar, öncelikle profil konusuna gelirsek ne kadar dogru ne kadar yalan söyledi bilemeyiz, eğer doğru söylüyorsa bu durumu sen farketmeden sana söylemesi gerekirdi çünkü potansiyel olarak sorun yaratabilicek bir durum. Sonuçta sen bu konuda onu affetmissin ve geri dönmüşsün dolayısıyla bu konuyu bence tekrar gündeme getirmek gereksiz olur çünkü bunu orda o zaman bitirmeniz lazımdı.


    Yaşın daha çok genç ve ilk ciddi ilişkim diyorsun bence hic birseyi aceleye getirme. Gercekten ikinizde bu ilişkinin yürümesini istiyorsaniz. Herşeyi ve içinde bulunduğunuz sartlari konuşmanız lazım. Yani sen belli zamanlarda ailenin yanına gitmen gerekiyorsa bu onu bilmeli ve bunu ya sorun etmicek yada ben böyle yapamam diyip önüne bakicak. Çünkü bazı sorunlari şimdi gormezden gelebilirsiniz ama ilerde bunlar büyüyüp daha zor durumlar yaratabilir.

    tavrınız pek hoşuma gitmedi açıkçası. kaynağı tam bulamadım baya önce araştırmıştım ama benzerini buldum. https://www.sozcu.com.tr/2018/…eroseksuel-degil-2288368/

    umarım kendinizi geliştirmek adına bi adım atar da araştırmaları kendiniz yaparsiniz. olay yanlış bilmek değil bende hatali olabilirim onemli olan hataları kabul edip kendini geliştirmeye çalışmakta.ve yine umarım ego ve kibirinizden kurtulabilirsiniz.

    Size tavrimin sebebi bana bilgisiz oldugumu ve araştırma yapmadan yazdığımı soylemeniz. Ki belki benim gözden kacirdigim bi nokta varsa o zaman buyrun gosterin diye söyledim. Çünkü ben konuyla alakalı çok sey okudum ve her söylediğimi destekliyecek kaynağım var. Bana tavrimla ilgili eleştiri yapmadan önce, yazdığınız cevaba bir bakin derim.


    Benim belirttigim konu Kinsey Scale sizin paylastiginiz makaleye de yakın bir durum ama kimse %100 heteroseksüel degildir demekle, sadece kendi hemcinsine ilgi duyan bir homoseksüelin de %100 homoseksuel olmadığını söylemiş oluyorsunuz. Bu da bir gay'e sen aslında kadınlarla da ilişkiye girebilirsin demek.

    Kinsey Scale'de derki cinsel yönelim bir spectrum dur bazi kisiler sadece karşı cinsle beraber olurken, bazıları hemcinsiyle olur. Bazı insanlar ise bu iki aralikta farkli noktalara düşer. Benim belirtmek isteğim sey buydu.


    Ben kendimi gelistirmek için uzun bir süredir adımlar atıyorum. Size de karşınızdakini yargilamadan önce sağlam bir kaynaginizin oldugundan emin olmanizi tavsiye ederim.

    hic kimse %100 ne heterodur ne de homoseksüel .araştırma yapmadan ve bilmediğiniz konular hakkında lutfen yazi yazmayin insanlara yanlis bilgilendiriyosunuz

    Araştırma yaptığınız kaynağı gösterin lütfen biz de bilgilenelim öyleyse.

    Cinsellik aslında tek bir isimle adlandirilicak bir durum değil. Heteroseksüel ve Homoseksüelligi iki uc kutuplar gibi düşün ve cogu insan aslında bu iki kutup arasinda gidip gelir. Bazıları %100 hetero iken bazilari %100 homoseksueldir. Yani cinselliğine illa bi isim vermek zorunda değilsin. Belki sadece bazı tip kadinlardan hoslaniyorsundur. Belki bir kadın ile herhangi bir deneyimin olmadığı için gercekten hoslanip hoslanmadigini bilmiyorsundur. Bunun kararını sadece sen verebilirsin.

    Daha önceden nasıl da HPV olduğunu düşündüğün şeyin hemoroid olduğu ortaya çıkıyor? Ikisi bambaşka şeyler. HPV olduğunu sana hangi doktor söyledi? HPV kan testi yapilarak anlaşılır. Siğil e bakılarak değil.


    HPV olmamana sevindim ancak daha sonra böyle bi konuyu yaşayacaklar için yazayım. HPV çok yaygın bir durumdur, seks hayatı aktif olan %80 kişide bulunur Kaynak

    HPV sahibi olmak seks hayatının sonu değildir. Lutfen doktora başvurun ve LGBTI derneklerden destek alın.


    Hemoroid konusuna gelirsek, hemoroid daha da yaygın bir durumdur ve utanılacak bir durum degildir çünkü tek sebebi anal seks değildir. Doktorun sizi yargılanacağıni dusunmeyin. Hemoroid tedavisi olan bi hastalıktır ama dikkatli olunmazsa yinelenbilir. Bu yüzden seks sırasında iyice hazir olduğunuzdan emin olun. Rahatsızlık hissederseniz durun. Bol bol lif kaynağı olan yiyicekler yiyin ve su için. Ilik su içine 10dk oturmakta iyi gelir.


    Son olarak, bu ve benzeri durumlarla karşı karşıya kalan tek kişi siz olmadığınızi ve yalnız olmadığınızı bilin. Yardim istemekten çekinmeyin. Bu sıkıntıları nasıl attlatiginiz ilerde nasıl bir insan olacağınız üzerinde büyük bir etkisi olacaktır. Denemekten vazgeçmeyin.

    14 yaşındaydım. Google'da bir bilgisayar oyunu ararken çıplak erkek fotoğraflarının olduğu bir siteye denk geldim. Bi anda icimde biseyler hissettim. Etrafimda insanlar olduğu için kapattım ama sonra aynı siteyi bulmaya çalıştım. O zamanlar değil gay, eşcinsel kelimesini bile duymamıştım daha. Ne olduğunu bile anlayamadigim biseyi bulmaya calisiyordum. Google'a erkek erkege arkadaşlık falan yazdığımı hatırlıyorum.

    Olunamaz diyen arkadaslar bana biraz bir erkek bir erkeğe aşık olamaz diyenleri hatırlatıyor. Eğer kendiniz bu duyguyu yasamadiysaniz, bunu baskasi da yasayamaz anlamina gelmiyor. Gönlün sadece bir kisiye vurulacagi kuralini kim koydu?

    Biseksuellik aynı oranda her iki cinse de ilgi duymam anlamına gelmiyor. Bazen hemcinsine karşı cinsden daha fazla ilgi duyabilirsin. Biseks oldugunu anlaman için teste ihtiyacın yok. Arzuların ve hislerin seni yönlendiriyordur zaten.

    Umutsuzluğa kapılmayın. Sizler gibi milyonlarca insan var. Onlara ulaşmaya çalışın. LGBTI dernekleri ile iletisime geçin. Yalniz olmak zorunda degilsiniz, yardim istemekten çekinmeyin. Bu kuruluşlar bu gibi durumlar için var. Sizinle ayni süreçten geçen insanlarla konuşmayı deneyin.

    Internette konuyla alakali aslinda bir suru kaynak var, cogunlugu ingilizce ama. Dogru bir sekilde yapildiginda zarari yok. Ayrica kendini buna mecbur da hissetmemelisin. Bir suru gay "side" olarak yasiyor, yani anal seks yapmiyorlar. Yapicak isen bunu gercekten istemelisin. Oncelikle bir seks oyuncagi alip kendi kendine denemelisin. Senin vucudunu senden baska kimse daha iyi bilemez, o yuzden oncelikle o hissiyata alisman gerekir bunun icin de seks oyuncaklari iyi bi baslangic olabilir.