Gaga Bulut’a 17 yıl hapis cezası!

  • İzmir'de, para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanık sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ, 17 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


    İzmir’de, sosyal medya fenomeni olarak bilinen ‘Gagabulut’ lakaplı Bulut Altuğ, özellikle Kordon Boyu’ndaki çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşılan bu görüntüleri izleyen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, duruma tepki gösterdi. Olayla ilgili İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 15 Ekim 2018 tarihinde harekete geçti. Müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan Bulut Altuğ ve görüntüleri çeken F.B.B., ifade için emniyete götürüldü. Adliyeye sevk edilen iki şüpheliden Altuğ tutuklandı, görüntüleri çeken F.B.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Altuğ ve F.B.B. hakkında dava açıldı. İzmir 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık Bulut Altuğ, SEGBİS´le cezaevinden katıldı, tutuksuz sanık F.B.B. ile tarafların avukatları hazır bulundu. Çektiği görüntülerden dolayı pişman olduğunu söyleyen Altuğ, “Ben bu tür videolar çekmiyordum. Daha önceki videolara bakabilirsiniz. Bu görüntüleri çektiğim için pişmanım. Arkadaşımın yönlendirmesi üzerine çektim.İlk defa böyle bir şey yaptım ve başım yandı. Tahliye ve beratimi istiyorumö dedi. Diğer sanık F.B.B., olayda suçunun olmadığını iddia ederek, görüntülerdeki mağdurların 18 yaşından küçük olduklarını bilmediklerini söyledi.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Pınar Melli, sanıkların küçük çocuklara karşı işlediği suç nedeniyle cezalandırılmalarını istedi. Duruşma savcısı esasa yönelik verdiği mütalaasında sanıkların `cinsel istismara azmettirme´ suçundan beraatlerini isterken, `müstehcen görüntüleri yaymak´ suçundan cezalandırılmasını talep etti.


    MAHKEME KARARINI AÇIKLADI


    Mahkeme heyeti, sanık Bulut Altuğ´a, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik `cinsel istismara azmettirme´ suçundan her mağdur için 8´er yıl ve `müstehcen görüntüleri yaymak´ suçundan da 1 yıl olmak üzere 17 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Tutukluluk halinin devamına karar verilen sanığa ayrıca 1000 gün adli para cezası verilirken, bu paranın 20 bin TL´ye çevrilmesine karar verdi. Mahkeme heyeti, diğer sanık F.B.B.´ye de 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik `cinsel istismara azmettirme´ suçunda Altuğ´a yardım etmesinden dolayı her mağdur için 4´er yıl olmak üzere toplam 8 yıl hapis cezası verdi. `Müstehcen görüntüleri yaymak´ suçundan beraat eden tutuksuz sanık F.B.B., kararın kesinleşmesinin ardından cezaevine girecek.


    Sözcü

  • Ülkemizde tecavüzcülere bile iyi hal indirimi yapılıp cezası düşerken bence Gaga Buluta çok fazla ceza verilmiş.

  • Escinsel olduğu belli.tam lubunya.olmayan biri o kılığa mümkün değil giremez.iddiasi bu ama yemedik.

    Zaten bu denli destekçi ve bu tür konularda rahat olan bir birey neden açılmaktan çekinsin ki? Kişinin beyanı önemli, başkasının o kişi hakkındaki görüşleri değil takdir edersin ki ^^

  • Ama yalan söylüyor.nasil ibne oldum videosu ne peki?

    Dikkat çekip prim yapma amaçlı bu tür videolar çektiğini ifade ettiğini söylemiştim ama :D Kişinin beyanı tam tersi iken yalan söylüyor demek pek hoş gelmiyor sanki :)

  • Ama hetero bir erkek o kılığa girmez.mumkun değil bu.erkeklik algısını hiçbirşeye degismezler,ölüm bile daha sevimli gelir.

    Çok fazla sayıda feminen hetero erkek arkadaşım var. Baktığımız zaman çağlar boyunca da orta oyunlarında kadın rollerini taklit yapan erkekler canlandırmış maskülenlikten ödün vermek gibi bir dertleri olmadan. Zenne dediğimiz olay da buna örnek. Tamamen başka bir perspektiften bakınca bu çağdaki insanların içerisinden cinsiyet rollerini çok da umursamayan veya diğer insanların kendisi üstündeki düşüncelerini umursamayan bir sürü insan çıkmaya başladı. Yani her heteroseksüel erkek "Höyt! Sapına kadar erkeğim amkü!" kafasında gezmiyor. Ki heteroseksüel erkekler arasında da homoseksüelliğe gönderme yapan çok fazla şakalaşmalar olabiliyor.

  • Tanımadığm ve bilmediğim icin, yorum yok. Ama mizah amaçlı veya yapılanların kişilerin kendi kararları ve kendi öz ve hür iradesiyse ve zorlama yoksa o ceza hak değildir. Bildiğin adaletsizliktir. Ama burası Türkiye olduğu icin bana garip gelmedi.

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!