Dünya'da neyi değiştirmek isterdiniz?

  • 10 Saniye düşün dünya da neyi değiştirmek istersin?


    Oyunumuz basit arkadaşlar, 10 saniye düşünüyoruz ve sonra, dünya da neyi değiştirmek istersiniz yazıyoruz :)
    İlk ben başlıyorum;


    Hukuk da insan haklarını, ve hayvan haklarının yasasını değiştiririm.

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


  • ediz.

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “10 Saniye düşün dünya da neyi değiştirmek istersin?.” Yeni Başlık: “10 Saniye düşün dünya da, neyi değiştirmek istersin?.”
  • Nikopol

    Konunun başlığını değiştirdi. Eski Başlık: “10 Saniye düşün dünya da, neyi değiştirmek istersin?.” Yeni Başlık: “Dünya'da neyi değiştirmek isterdiniz?.”
  • İnsanını değiştirmek isterdim

    İnsanların değişmesi için önce ebeveynleri değiştirmek lazım yani gelecek nesil için önce kendimizi değiştirmemiz lazım. Yalan söyleyen, mobilden başını kaldırmayan, şiddet gördü diye şiddet uygulamayı tercih eden, hor görüldü diye hor gören, itildi diye iten, kötülük görüp kötülük yapmayı kendince normal karşılayan bir insan olursak bizim yaptığımız çocuğun iyi bir birey olmasını geleceğin güzel olmasını beklemek saçmalık. Kendini değiştirmiyorsan hiç çocuk yapmıcaksın. Çocuk bir kurtuluş değil kurtuluş her zaman sensindir. Şu devirde herkez kötü ben iyi olsam ne yazar diyenlere sözüm dünya boktan bir yer afedersiniz ama dünyaya iki bacak arasından kan revan içinde geliyorsunuz kusurlu bir yere belki de kusurlu bir ileye geliyorsunuz hatasız kul olmaz kusursuz da bir hayat olmaz öyle olsa iyi kötü güzel çirkin cennet cehennem kavramı olmazdı. Bence yaşanılası kılan da bu inadına iyi biri olarak yaşamak iyi olmak ve iyi şeyleri yaşatmak.

  • Ebeveynlerimi herhangi bir batı avrupa ülkesinde yaşayan varlıklı insanlar olarak değiştirirdim. ömrümün sonuna kadar boş beleş yaşar, 98 yaşımda hayata gözlerimi yumardım. Geriye kalan hiçbir şey umurumda olmazdı.

    Winter is Coming:!:

  • Uyku düzenini :)

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!