Kadınlar Nasıl Bir Kadından Hoşlanır?

  • Kadınların erkeklerin arasın'da dağlar kadar fark var bence :) Kıyaslayanlar olduğu icin dedim


    Kadın dediğin duygusal sevecen, sahiplenmesini bilen aklının erişemediği şeyleri akla getiren bi o kadarda hırcındır bence, aradığı tek özellik kendi gibi olmasıdır bence ama aşırısı sinirleniri bozabilir :)

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


  • İlk olarak sevimli ve güzeller, vücutları erkeklere göre daha yumuşak. Yapılarından ötürü nazik ve duygusallar, ne kadar kalbinizi kırsallarda onlara kızamıyorsunuz çünkü kırış şekilleri bile o kadar kibar ki sürekli canınızı yakmasını istiyorsunuz. Sevince gerçekten güzel seviyorlar, onları sevmeniz için çok fazla kural koymuyorlar ve aynı cinsiyetten olduğunuzdan dolayı hem manevi hem de fiziksel acılarınızı çok iyi anlayıp size nasıl davranmaları gerektiğini kolay idrak ediyorlar.

  • Mimiklerini iyi kullanan, güzel gülen, sesi güzel olan insanları beğeniyorum.

    Bunun dışında tip olarak bebek yüzlü kadınları pek çekici bulmuyorum.

  • Hoşlanma konusu pek genelleme yapılabilecek bir konu değil gibi kişiden kişiye kriterler fazlasıyla değişkenlik gösterir :/ Yine de bir genelleme yapacaksak sadece kadınlar için değil genel olarak tüm insanlar için karşı tarafın bize hissettirdiklerinin bizi asıl etkileyen şey olduğunu düşünüyorum. Biri size kendinizi özel hissettiriyorsa, sizin için mücadele ediyorsa, sizle ilgili her şeyle ilgileniyorsa, yanında rahat edip sempati duymayı sağlayacak kadar ortak yanlar varsa ister istemez hoşlanma durumu oluşuyor. Ha birde belki linç yerim ama yine de söyleyeceğim :D kadınlar ruhlarındaki mücadelecilik yüzünden genelde zor elde edilen ve değiştirmeye daha iyiye doğru dönüştürme potansiyeli gördükleri kişilere (serseri badboy tiplere) daha fazla ilgi gösteriyorlar gibi geliyor bana.

  • Bence çok öznel bir soru, kadınlar şu tarz kadınlardan, erkekler şu tarz erkeklerden hoşlanır demek biraz zor.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!