Pişman oldu, penis nakli için yasal düzenleme istedi

  • MERSİN'de oturan ve 9 yıl önce ameliyatla kadın olmayı tercih eden Van nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki D.K., pişman olup yeniden erkek olmak istiyor. D.K. penis nakli için yasal düzenleme yapmasını istedi




    Bu yolla girecek olanlar lütfen iyice düşünün sonunda dönülmez bir yol var sonunuzun bu trans birey gibi olmasını istemiyorum :love::love: insanların yapacakları seçimlerden pişman olmaları çok kötü bir duyu bu başlığı yazarken hiçbir art niyet yoktur :*:* lütfen beni yanlış anlayıp yargılamayın sizlere çok değer veriyorum çünkü sizler özelsiniz :love::love:


    HABER ESKİ GÜNCEL DEĞİL 2013

  • Bu kişi eşcinsel olduğunu söylüyor. Ya eşcinsellik ile transseksüelliğin farkını bilmiyor ya eşcinsellerin cinsiyetini değiştirmesine gerek olmadığını bilmiyor ya da eşcinsel değil, daha farklı bir şey olabilir.


    Benim en büyük hayalim bu. 18 yaşındayım, çocukluğumdan, aklım başıma erdiğinden beri bunu istiyorum. Yarının ne getireceğini bilemeyiz ama pişman olacağımı hiç ama hiç sanmıyorum.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen yanlisalarm ().

  • Bu kişi eşcinsel olduğunu söylüyor. Ya eşcinsellik ile transseksüelliğin farkını bilmiyor ya da eşcinsellerin cinsiyetini değiştirmesine gerek olmadığını bilmiyor ya da eşcinsel değil, daha farklı bir şey olabilir.


    Benim en büyük hayalim bu. 18 yaşındayım, çocukluğumdan, aklım başıma erdiğinden beri bunu istiyorum. Yarının ne getireceğini bilemeyiz ama pişman olacağımı hiç ama hiç sanmıyorum.

    haklısın o kısmı bana da saçma geldi ama zor bir durum olduğunu değiştirmez umarım sen asla pişman olmazsın bunu tüm kalbimle istiyorum :*:*

  • Bir trans a emin misin diye sormak ona hakaret gibi geliyor. Zaten trans kelimesinin anlamı bu. Hayat sistem toplum bu kadar aşağılık muamelesi yaptığı halde birisi kendi gerçekliğini tamamlamak adına geçiş işlemi istiyorsa ona saygı sevgi destek ve duadan başka bir yaklaşımımız olamaz.


    Ama renkler renk paletinde durduğu gibi gökkuşağında durmaz. Ara tonlar doğar. Geçiş renklerinde tüm hayatını geçirmek isteyenler bulunur.


    Kadınsılığa aşık heteroseksüel bir cross dresser için kendini ifade etmek zordur.


    Eşcinsel ve kendi gibi birisiyle ömür geçiren bir Drag queen için feminen olmak trans olmak ayrımını karşısındakine ifade etmek zordur.


    Feminen ve maskülenliğe aynı mesafede ve devamlı duran bir intersex için mahalle baskısı karşısında geçiş yapmasına teşvik etmek onun diğer yarısını silmek demektir.


    Ruh sarkacı kimliklerde gezen bir gender fluid için karar vermesini istemek, rüzgarı zindana hapsetmek demektir.


    Tüm bu ara renklerin halini bilmeden iki şıklı bir otoyola sokmak, işte böyle aktüel haberlerle örnekler ortaya çıkmasına sebep olur.


    Trans kimlik asli ve temel bir renktir. Geçiş ise onun manası ve sonucudur. İstisnalarla, popüler haberler, muska ve terapilerle bulandırılamaz geciktirilemez. Zarar sadece o bireye olur.


    Hayatı boşa geçirmemek ve yaşanır kılmak için daha çok gayrete ve bilgiyi paylaşmaya ihtiyacımız var.

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!