Telegram

  • Hangi mesajlaşma programını seviyorsunuz? 11

    Sonuç katılımcılar tarafından görülebilir

    Telegram

    Telegram logo.svg

    Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir

    Bulut tabanlı mesajlaşma

    Telefon numarası ile kayıt olunur. Ancak istenilen irtibatlarda telefon numarası verilmeden kullanıcı adı ile görüşme yapılablir.

    Gizli sohbet imkanı . Telegram, gizli mesajlaşmalardaki yazışmaları ve medya dosyalarını sunucularında saklamaz. Ayrıca bu mesajlar için sistem günlüğü (metaveriler) de tutulmaz. Böylece, Telegram bile sizin kime ve ne mesaj gönderdiğinizi bilemez






    BUNLAR neten ARAKLADIĞIM BİLGİLERDİ


    Gelirsek telefon numarası ile kayıt oluyorsun ama numaran gruplarda gözükmüyor whatsap gibi değil gizlilik odaklı mesajlaşma programıdır ismi kötü gruplarda anıldı ancak telegram bu hesapların hepsini bloke etti yani temiz gelirsek mevzuya telefon no gözükme şartı karşılıklı olarak tel numaralarınızın kayıtlı olması lazım bu forumunda telegram grubu bulunmaktadır sizleri de oraya bekliyoruz gurup amacı sohbet muhabet



    bu konuyu açma sebebim sizleri de telegram grubuna davet etmektir

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen 1 nesil silik ().

  • en çok whatsapp kullanıyorum ama telegram da güzel. bizim forumun bi telegram gurubu var oraya siz de katılabilirsiniz.

    Davet linki bizim forumun bende forumdayım 😂😂😂

  • Buyrun efenim siz de katılın. :)

    Winter is Coming:!:

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Blue: Bilgi akışının tam olarak sağlanamaması ve bilgilerin kaybolmasından ötürü lgbti üyelerin sorularını daha sonra da bu problemleri yaşayabilecek insanlar adına herkese açık ve arşivlenebilir forum üzerinden sürdürmeyi ve çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırmamız gerektiğini düşündük. Toplantı ilamlarınızı topluluk sitemizde bulunan çoklu sohbet ve tartışma alanlarından devam ettirebilirsiniz. Bu Sebeple topluluk adına açtığımız telegram gurubunun kapatılmasına karar verdik. Üyelerin kendi aralarında başka platformalarda yürüttüğü eylemlerden topluluk yönetimi olarak sorumlu değiliz. ().

  • Buyrun efenim siz de katılın. :)

    Tamam benim paylaştığım davet linki forumun gurubun adım murat degil

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!