Psikolojik Araştırmaya Erkek Eşcinsel Katılımcı Arıyorum!

  • Arkadaşlar merhabalar!

    Ben İrem Şimşek. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Bu sene Ryan Macey Wise hocam ile birlikte bir araştırma yürütmekteyiz. Çalışma taslağını ek olarak dosyalayıp koyacağım. Akademik araştırmalarda konuları spesifikleştirmek gerektiğinden şimdilik eşcinsel erkek bireyler'i katılımcılarımız olarak seçebilmekteyiz. Yalnız; Büyüklerinden birtanesinin (anneanne,babanne,dedelerinden birtanesi) eşcinsel olduğundan haberdar olmalı birtanesi bile haberdar olsa yeterli bizim için. Kişilerin kimlikleri tamamen anonim kalacak ve katılımcılarımızda ufak bir röportaj yapacağız! (okulda olması gerekli değil, ortak bir mekan bulunup görüşme ayarlanıcaktır!)

    Çalışmamıza gönüllü olarak destek olursanız çok sevinirim. Türkiye'de insan psikolojisinin sadece hetero bireyler üzerinden irdelenmediğini çalışmamızla göstermek niyetindeyiz. Hepinize teşekkürler!


    İletişim için facebook adresimin linkini bırakıyorum: https://www.facebook.com/irem.smsek

  • Nikopol

    Konuyu bu forumdan "Genel" bu foruma "Gey" taşıdı.
  • Genelde insanlara birşeyler öğretmeyi, bildiğim ve bilmedikleri herşeyi paylaşmak çok hoşuma gider, ama malesef okumadığım için hiç bir yerde pek fazla dinlenilmiyorsunuz yaşım daha gec okuyabilirsin hala diyenler olabilir ama içimden gelmediği icin sanırım. neyse :)



    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!