Eşcinseller Neden Bu Kadar Kadınsı?

  • Okulda en iyi arkadaşlarımdan biri de benim gibi eşcinsel, 4 ay önce eşcinsel olarak açıldı ve o zamandan beri tamamen değişti ve şimdi kadınsı davranıyor.

  • Kadınsı değil, kendi gibi davranıyordur. Bana da erkek ile kadın arasında bir davranıştasın diyorlar ama benim asıl kişiliğim bu.

  • Bütün erkeklerde kadınlık hormonu vardır. Kadınlık hormonu fazla olduğu için öyle davranıyordur.

  • Bunun bir tarafı ya da kategorisi yok ki. Karakteri nasılsa o şekilde davranır. Her efemine erkek eşcinsel olacak diye birşey yok. Her eşcinsel erkek de efemine olacak değil. İnsanların karakterleri değişkenlik gösterir. Bunu bu şekilde değerlendirmek lazım.

    Winter is Coming:!:

  • sana açılmadan once büyük ihtimal kendini tamamen gizlemiştir açılmış rahatlamış feminen gay dir bu yüzden de kadın gibi davranıyordur birsey yapamazsın o tamamen kedisi olmuş senin yanında bırak hiç birşey söyleme bence neden yapicak birsey arıyorsun ki

    lGBT her yerde :love:

  • Bence arkadaşın sorduğu, bu böyle değil'di bana eşcinsel olduğu acıkladı ve davranışları değişti. Neden?


    Diye soruyor bence.


    Cevabı, cünkü o seninle ilk tanışdığı halleri zorunlu kişiliği olduğu için normal de, o öyle bir kişiliğe öyle bir bedene sahip. kendisisi gibi davrandığı için biraz tuaf gelebilir azıcık anlayış :)

    Ayaklarımı yerden kesecek bir mutluluk istiyorum dedi,

    Bir gün boynunda asılı bir iple bulduk.



    :rolleyes:


Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!