Güzel Ülkemin Çirkinleştirilen Yüzü

  • Merhaba, uzun hemde çok uzun zamandır bu düşüncedeyken yine de hep pozitif bi " acaba " vardı bu ülkede daha iyi şartların olabileceğine dair.


    Malumunuz eşcinsel olduğunuzu askerlik şubesine gidip söylediğinizde sizden istenen yüz kızartıcı ve dejenere edici belgelerle muhattab olmamak için bir fiil özgürlüğümü kısıtlamak pahasına yıllarca " KAÇAK " yaftası ve psikolojisiyle yaşamak zorunda kaldım.

    Ve bildiğiniz gibi yeni çıkan bedelli askerlik yasası benim için bu belgelere gerek kalmadan psikolojimi 21 gün terbiye edip daha özgür bir birey olabilmemi sağlayacak bir " BEDEL " olacak benim için.


    Benim sizden yardım , fikir ve destek talebimin sebebi ailemin ve çevremin 15 yıllık gay olduğumu bilmemesi ve artık evlilik baskılarını bertaraf edememem...

    Kusura bakmayın çok uzun tutuyorsam.


    Kanadaya iltica edebilmem için yapmam gerekenler ve sürecin işleyişi hakkında bilgilendirirseniz müteşekkir kalacağım.


    B1 seviyede ve akıcı ingilizcem ( okuma - yazma - konuşma ) ve sertifikalarım mevcut ve bunun benim için daha az zorlanacağım bir dil ülkesinde eşit haklara sahip olup kimseye kendimi açıklamak, ifşa etmek yada dejenere etmeden öz bireyliğimi yaşamak istiyorum.


    Son olarak; Murathan Munganın bir üniversite söyleşisinde bi diyaloğunu örnek vermek istiyorum.

    Öğrenci : Yazılarınızın bu kadar etkileyici olması gay olarak yaşamanızlamı ilgili?
    M. Mungan : Buraya edebi özelliğimi konuşmak için geldim dört duvar arasında yaptıklarımı anlatmak için değil.

    Şimdiden Teşekkürler

Şimdi katılın!

Henüz bir hesabınız yok mu? Şimdi kayıt olup topluluğumuzun bir parçası olun!